""
""

Kecap: Imamo kvalitet da dobijemo crno-bele, samo da bude fer suđenje...

Vreme čitanja: 1min | pet. 21.02.14. | 14:01

"Očekujem još teži meč od onog u Beogradu, ali ovoga puta i naš trijumf", poručuje kapiten Pazaraca

Kapiten Novog Pazara Admir Kecap rekao je uoči derbija 16. kola Jelen Superlige protiv Partizana da on i njegovi saigrači imaju kvalitet da se suprotstave crno-belima, iako se šampion značajno pojačao tokom zimske pauze. On je još dodao da se nada fer suđenju...

"Očekuje nas teška utakmica, iz Partizana su naglasili da će u osvajanje sedme uzastopne titule krenuti iz Novog Pazara, mi smo ti koji smo im do sada kvarili planove, nadam se da će tako biti i ovaj put. Partizan se dobro pojačao, ali mislim da imamo ekipu koja može da se suprostavi Partizanu, Crvenoj zvezdi i Vojvodini. Nadam se da ćemo obradovati navijače", rekao je Kecap.

Izabrane vesti

Iskusni napadač istakao je još da očekuje teži meč u odnosu na prvo kolo kada je Novi Pazar na stadionu Partizana izgubio rezultatom 3:4.

"Nadam se da će suđenje biti fer. Znamo šta nas čeka, očekuje nas teža utakmica nego na startu šampionata koju smo sticajem nesrećnih okolnosti izgubili, bio je penal i crveni karton. Na kraju Partizan je slavio 4:3, nadam da se da će i sad biti gol prednosti, ali za Novi Pazar", zaključio je Kecap.

(foto: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaNovi PazarAdmir Kecap

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara