"Slavlje Admira Kecapa"
"Slavlje Admira Kecapa"

Kecap otvorio sezonu golova, bodovi za Pazarce i Subotičane

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.08.14. | 19:23

Milorad Balabanović doneo Spartaku pobedu nad Radničkim 1923

Slavlje Admira KecapaNovi Pazar i Spartak bili su najbrži na obaraču i prvi ostvarili pobede u novoj sezoni Superlige. Plavi su slavili sa 1:0, dok je istim rezultatom Spartak u Subotici ispratio goste iz Radničkog nazad u Kragujevac.

Strelac jedinog gola u sadržajem prilično siromašnoj utakmici na severu zemlje bio je Milorad Balabanović,  koji je posle kornera kapitena Spartaka Vladimira Torbice domaćem timu doneo prve bodove u sezoni. 

Izabrane vesti

Međutim, čast da postigne prvi gol u takmičarskoj godini pripala je Admiru Kecapu, koji je već u četvrtom minutu susreta sa Radom pogodio za ispostavilo se konačnih 1:0 i veliku radost oko 4.000 navijača u gradu kraj Jošanice.

Ali, treba napomenuti da je Rad većim delom utakmice bio makar ravnopravan rival Pazaru. Štaviše, utisak je da Građevinari nisu zaslužili poraz. Sreća je, ipak, bila na strani domaćeg tima, koji je i prošle sezone bio odličan na domaćem terenu, ali vrlo neubedljiv na strani. Takva mu je bila i večerašnja partija. Međutim, pamti se rezultat.

Što se tiče drugog meča - vrlo malo od fudbala i skromna ocena da će Radnički 1923 i ove sezone tavoriti u grupi timova koji se bore za opstanak. Ni Spartak nije oduševio, ali je cilj - ostvario.

Superliga, 1. kolo:

Novi Pazar – Rad 1:0 (1:0)
/Kecap 4/

Spartak – Radnički 1923 1:0 (0:0)
/Balabanović 74/

19.00: Crvena zvezda – Radnički Niš
20.00: Napredak – Čukarički
20.00: Jagodina – Mladost Lučani
20.30: Borac Čačak – Donji Srem

Nedelja:

17.00: Voždovac – Partizan
19.00: Vojvodina – OFK Beograd

(FOTO: Star Sport, Emir Sadović)


tagovi

SuperligaSrbijaRadNovi PazarAdmir Kecap

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara