Kepa još malo na hlađenju?

Vreme čitanja: 1min | pet. 01.03.19. | 19:51

„On je naš prvi golman, ali smo sreći što je Vili pokazao da može da brani u veoma teškoj utakmici. Kepa će biti na terenu u jednom od naredna dva meča“, ostao je nedorečen Sari

Mauricio Sari je izjavio da je svađa sa Kepom Arizabalagom završena i da mladi Bask ostaje prvi golman Čelsija, ali Italijan na današnjoj konferenciji za štampu uoči utakmice sa Fulamom (nedelja, 15.05) nije mogao da potvrdi da li će se mladi čuvar naći na gol liniji Plavaca.

Vili Kabaljero je sačuvao svoju mrežu u derbiju sa Totenhemom i u potpunosti opravdao poverenje.
"Kao što sam rekao na konferenciji za štampu nakon utakmice, situacija sa Kepom je zatvorena. On je naš prvi golman, ali smo sreći što je Vili pokazao da može da brani u veoma teškoj utakmici. Kepa će biti na terenu u jednom od naredna dva meča. Još nisam odlučio, želim u poslednja d va treninga pred meč da pogledam svakog igrača", poručio je Sari.

Izabrane vesti

Čelsi ima naporan period iza sebe, ali je samopouzdanje u ekipi poraslo nakon slavlja nad Totenhemom.
"U nedelju smo odigrali 120 minuta, a u sredu 95. U nedelju smo u proseku trčali 15 kilometara, a u sredu 12, tako da moramo dobro moramo da razmotrimo situaciju", dodao je Sari.

Plavci u ovom trenutku sa utakmicom manje zauzimaju šesto mesto Premijer lige, ali ako poprave formu biće više nego ozbiljan konkurent za plasman u Ligu šampiona naredne sezone.

Foto: Reuters


tagovi

Kepa Arizabalaga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara