"Kuzmić (32) je sjajan i u odbrani"
"Kuzmić (32) je sjajan i u odbrani"

Kida u Voriorsima, a nije Kari: Džin Ognjen Kuzmić mogao bi da bude džoker Saleta Đorđevića na EP! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.04.15. | 11:53

Centar Santa Kruz Voriorsa ostvario dva dabl-dabl učinka i bio među najzaslužnijima za titulu svog tima u razvojnoj NBDA ligi

Kuzmić (32) je sjajan i u odbraniGolden Stejt Voriorsi su hit sezone u NBA ligi, a Stef Kari i Klej Tompson ne prestaju da oduševljavaju poklonike košarke. U filijali tog kluba igra i srpski džin - Ognjen Kuzmić. Snažni centar poreklom iz Doboja (213 cm, 114 kg) predvodio je Santa Kruz Voriorse do titule u NBDA razvojnoj ligi sa dabl-dabl učinkom u obe meča i tako bio jedan od najboljih na terenu.

U prvom meču imao je 18 poena i 13 skokova, dok je u drugom meču finalne serije zabeležio deset poena i isto toliko skokova. Ono što je, takođe, vredno pažnje je Kuzmićeva sjajna igra u odbrani gde je zatvarao reket „kao od šale“.

Izabrane vesti

Ova vest može da raduje selektora srpske reprezentacije Aleksandra Đorđevića, jer je Nenad Krstić najavio da više neće igrati za državn tim, pa bi trebalo naći zamenu upravo na poziciji centra, a podsećamo da je Kuzmić bio u Saletovim planovima prošlog leta za Svetsko prvenstvo u Španiji, ali je otpao zbog povrede.

Ukoliko bude zdrav i pristane da igra za Orlove, zamislite samo kakav bi to bio spoj divova bio pod košem, ako bi se na terenu istovremeno našli Ognjen Kuzmić i Boban Marjanović!


tagovi

Ognjen KuzmićNBA ligakošarkaška reprezentacija SrbijeGolden Stejt VoriorsEurobasket 2015Aleksandar Đorđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara