Malkom
Malkom

Kinezi zovu Malkoma i Barsi nude 65.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.12.18. | 10:01

Teško ostvarivo, ali ponuda je tu

Svega 97 minuta u Primeri, još 29. u Ligi šampiona. Kup kralja je slaba uteha. Malkom se verovatno pokajao zbog odluke da proteklog leta ostavi Rominu upravu da ga uzalud čeka na aerodrome. Barselonin poziv bio je previše mio. Barselonina konkurencija bila je previše  oštra za 21-godišnjeg fudbalera.

Brazilac nikako ne igra i verovatno bi ovog januara rado pristao na barem privremeni rastanak. U njegovim je godinama ipak najbitnije igrati. Problem je samo što Blaugrana sigurno neće sebi dozvoliti da izgubi 41.000.000 evra za šest meseci. Želeće da vrati uloženo, a Malkomu za ovih šest meseci cena svakako nije porasla.

Izabrane vesti

U takvim okolnostima često se evropski velikani okreću kineskom tržištu, a izgleda da je i sada takav slučaj. As navodi da je na Kamp Nou stigla zvanična ponuda iz Kine – 65.000.000 evra za Malkoma!

Inače madridskim medijima ne verujemo previše kad govorimo o transfer zbivanjima u Barseloni, ali As je već nekoliko puta prvi imao ekskluzive u vezi sa unosnim poslovima kineskih klubova. I sada tvrdi da je informacija pouzdana. Navodno, više je klubova zainteresovano za Brazilca.

Pitanje je naravno da li se fudbaleru isplati da ovako mlad ide na Daleki istok gde će teško napredovati. Njegovo okruženje za sada ćuti, osluškuje reakciju iz kluba. Mnogo će im ona reći o Barsinim planovima za Malkoma.

Ne bi to bilo prvi put da Barsa posluje sa KInezima. Setite se samo Paulinja.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Malkom

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara