""
""

Pobuna u JSD Partizan: Nismo glasali za privremene mere

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.05.16. | 21:27

Oglasile se košarkaška i atletska sekcija sportskog društva iz Humske

Mnogo prašine podigla je odluka Upravnog odbora Sportskog društva Partizan o uvođenju privremenih mera u fudbalski klub. Jedni vide to kao pravni manevar aktuelne vlasti, drugi samo konstatuju da će Parni Valjak biti obezglavljen.

Kako bilo tokom večeri se oglasio i košarkaški klub sportske porodice iz Humske na čijem je čelu Nikola Peković. I saopštio da nije glasao za predlog uvođenja privremenih mera.
„Posle današnje odluke UO JSD Partizan o uvođenju privremenih mera u fudbalski klub, KK Partizan NIS obaveštava navijače i celokupnu javnost da naš predstavnik kluba nije glasao za taj predlog“, stoji na Tviter nalogu KK Partizan.

Izabrane vesti

Uvedene privremene mere u Partizanu!

Zanimljivo je da je u saopštenju Sportskog društva konstantovano da je odluka o privremenim merama doneta jednoglasno. Neko očigledno ne govori istinu...

Zanimljivo je da se saopštenjem oglasio i Atletski klub iz Humske. Suština je ista i oni tvrde da njihov predstavnik nije glasao za privremene mere i da se čak protive takvom raspletu. Čudna neka dešavanja u Humskoj...

(Foto Star Sport)


tagovi

SrbijaSD PartizanFK PartizanNikola PekovićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara