""
""

Klemente: Nejmar i Dani Alves su dva idiota koje treba suspendovati (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 22.02.14. | 13:24

Bivši selektor Srbije i legenda španskog fudbala zgrožen načinom na koji Barsini Brazilci proslavljaju golove

Nekima je bilo simpatično, neki su bili iznenađeni, a neki su izgleda i zgroženi načinom na koji su Dani Alves i Nejmar minule nedelje proslavili gol proti Rajo Valjekana. U pitanju je bio gol za 6:0 i mnogi smatraju da se Brazilci iz Barse nisu sportski poneli i da su ovakvom proslavom golu pokazali nedostatak poštovanja prema rivalu. Jedan od njih je i legenda španskog fudbala i bivši selekor Srbije Havijer Klemente.
„Postigneš gol i onda ga prosalviš kao ona dva idiota... Ja to ne razumem. Suspendovao bi ih po pet utakmica zbog onakvog ponašanja. Zašto? Zato što su par idiota! Glupi su! Fudbal trpi štetu zabog takvih imbecila“, rekao je Klemente koji je trenutno zaposlen kao selektor Libije.

Izabrane vesti

Nejmar je na kritike odgovorio da nije želeo da ponižava protivnika već je bio mnogo srećan zbog gola i povratka na teren posle pauze zbog povrede.

Inače, Klemente nikada nije bio omiljen u Barseloni i njihov rivalitet traje dosta dugo. Klemente je bio trener i tvorac one čuvene generacije Atletik Bilbaa koja 1983. i 1984. bila prvak Španije baš u šampionskoj trci sa Barselonom, a isticao se provokativnim izjavama na račun Katalonaca i njihove prve zvezde Maradone. Kasnije je još u dva navrata bio trener Bilbaa, dva puta je vodio i Barsinog gradskog rivala Espanjol, a jednom i Atletiko iz Madrida, pa je razumljivo zašto nije na istim talasnim dužinama sa Barselonom...


tagovi

ŠpanijaPrimeraNejmarHavijer KlementeEvropaDani Alves

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara