"Klemente"
"Klemente"

Klemente se nudi: Ja treba da budem sledeći selektor Španije!

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.05.16. | 10:38

"Imamo odličan tim, ali ne vidim da bismo mogli da osvojimo Evropsko prvenstvo", kaže bivši strateg srpskog nacionalnog tima

KlementeNekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije Havijer Klemente izjavio je da je on najbolje rešenje za klupu Španije posle odlaska Visentea del Boskea.

Iskusni će po završetku Evropskog prvenstva u Francuskoj napustiti reprezentaciju, na čije upražnjeno mesto bi voleo da se vrati Klemente posle 18 godina.
"Najbolja zamena za Del Boske bih bio ja i voleo bih da ga nasledim. Vođenje reprezentacije Španije bio je najbolji period u mom životu. Dar sa neba je biti selektor svoje zemlje. Imamo odličan tim, ali ne vidim da bismo mogli da osvojimo šampionat. Biće veoma teško", rekao je Klemente za Onda Sero.

Izabrane vesti

Klemente, trenutno selektor selekcije Libije, šest godina vodio je Španiju, ali nije uspeo da napravi značajniji uspeh, pošto je najdalje došao do četvrtfinala Svetskog prvenstva u SAD-u.

Selektor Srbije bio je samo godinu i po dana, kada nije uspeo da odvede nacionalni tim na prvenstvo Evrope u Austriji i Švajcarskoj 2008. godine.

(FOTO: Action images)


tagovi

Španijareprezentativni fudbalmeđunarodni fudbalHavijer KlementeEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara