""
""

Kleo potpisao!

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.03.16. | 16:39

Bivši napadač Partizana konačno pronašao novi klub, a ostaje u istoj zemlji

Ljubimac navijača Partizana, Kleverson Kordova Kleo potpisao je ugovor do kraja godine sa brazilskim fudbalskim drugoligašem Gojasom.

Izabrane vesti

Brazilski napadač je u prvom intervjuu po potpisivanju ugovora rekao da mu je igranje u inostranstvu, pogotovo u Partizanu, pomoglo da sazri kao igrač.
“Skoro celu dosadašnju karijeru proveo sam u inostranstvu. Mislim da mogu da pomognem ekipi i na terenu i u svlačionici pre svega zahvaljujući tom iskustvu koje sam stekao“, rekao je Kleo za sajt Gojasa.

On će u novoj ekipi sarađivati sa trenerom Endersonom Moreirom sa kojim je već radio u Atletiku.
“Verujem da se Moreira vratio u Gojas kako bi ponovo osvajao titule. On je trener koji veoma ozbiljno shvata svoj posao. Uostalom, Moreira me je i pozvao u Gojas“, objasnio je Kleo.

Kleo je u Srbiji proveo dve i po godine. Prvo odigrao sezonu u Zvezdi, a zatim jednu i po u Partizanu. Sa crno-belima je osvojio titulu prvaka i igrao Ligu šampiona.
“To su bile sjajne godine. Bio sam najbolji strelac ekipe, pomogao joj da dođe do trofeja i da se kvalifikuje u LŠ. Toliko je bilo dobro da sam dobio srpski pasoš“, prisetio se boravka u Srbiji.

U Partizanu je na 67 utakmici dao 42 gola, a potom je u dresu kineskog Guangdžoua, sa kojim je takođe bio prvak, bio strelac 24 pogotka. Kleo je igrao i za japansku Kašivu sa kojom je osvojio Liga kup.

Inače, njegov novi klub Gojas, takmiči se u šampionatu države Gojanija, čiji je rekorder sa 25 osvojenih trofeja.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Facebook stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

međunarodni fudbalKleoFK GojasBrazil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara