Ključan meč za Belorusiju

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.10.18. | 13:04

Ako savladaju Moldavce, Belorusi će eliminisati najopasnijeg protivnika sa kojim su u gostima već igrali nerešeno i posle toga će im biti dovoljan i bod u Luksemburgu da overe prvo mesto

Nastavljamo dalje sa Ligom Nacija!

Liga D spada među najneatraktivnije, ali i ovde može da se proberu neki parovi pri sastavljanju tiketa. U okviru Grupe 2 večeras se sastaju Belorusija i Moldavija, odnosno Luksemburg i San Marino. Oba meča na programu su u 20.45. 

Izabrane vesti

Belorusija je u odličnoj poziciji pred ovo četvrto kolo Lige nacija i ima bod više u odnosu na Luksemburg i tri više od Moldavije. Bez primljenog gola, što je jako važan momenat. Prvi meč ovih rivala završen je bez golova, baš kao i susret pre tog, a nerešeno je bilo i u utakmici ranije. 

Belorusija večeras igra ključni meč za osvajanje prvog mesta u svojoj grupi i plasman u plej-of za ulazak u ligu C gde joj objektivno i jeste mesto. Ako savladaju Moldavce, Belorusi će eliminisati najopasnijeg protivnika sa kojim su u gostima već igrali nerešeno i posle toga će im biti dovoljan i bod u Luksemburgu da overe prvo mesto. Moldavci su od Luksemburga primili četiri gola u gostima, tako da i večeras očekujemo da u oba poluvremena makar po jednom vade loptu iz mreže.

Kvota na keca nije za bacanje, golovi su isto primamljivi, a kombinacija ova dva tipa mogla bi da naiđe na solidnu naplatu...

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 20:45 6059 LND Belarus - Moldova kmb 1&2+ 2,10
Ukupna kvota2,10

LIGA D

Grupa 2

Ponedeljak

20.45: (1,55) Belorusija (3,70) Moldavija (7,25) 
20.45: (1,03) Luksemburg (16,00) San Marino (50,00)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Liga nacijaLuksemburgSan MarinoBelorusijaMoldavija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara