Boateng u duelu sa Kevinom Folandom
Boateng u duelu sa Kevinom Folandom

Klop nastavlja šoping - dajte Boatenga za 45.000.000!

Vreme čitanja: 1min | čet. 31.05.18. | 15:45

Reprezentativac Nemačke velika želja finaliste Lige šampiona

Liverpul je poslednjih sati izbio u prvi plan kao glavni kandidat za dovođenje sjajnog štopera Bajerna Žeroma Boatenga. Nemački Sport Bild je objavio danas da je minhenski klub spreman da pusti ovog leta reprezentativca Pancera, kao i Artura Vidala, Tijaga Alkantaru i Huana Bernata koji su višak.

Prema navodima ovog lista koji obično ima dobre izvore, menadžer finaliste Lige šampiona Jirgen Klop je spreman da ponudi Bavarcima traženo obeštećenje kako bi doveo iskusnog 29-godišnjeg štopera na Enfild i upario ga sa Holanđaninom Virdžilom van Dajkom.

Izabrane vesti

Očekuje se da za dolazak Boatenga Crveni izdvoje čak 45.000.000 evra, koji će biti dovoljni da ubede Bavarce da ga prodaju, a Bajern će za deo tog obeštećenja kupiti kasnije defanzivca Hofenhajma Kevina Fogta za 25.000.000 evra.

Novi kvalitetan štoper je neophodan Liverpulu kako bi još više pojačao ekipu, posebno što Dejan Lovren i Ragnar Klavan često kubure sa formom, a ni Žoel Matip se nije proslavio, tako da od Boatenga teško mogu da nađu bolje rešenje koje je dostupno na transfer pijaci.

Takođe, želja uprave Liverpula je novi golman, posle blamaže sa Lorisom Karijusom, a pojedini mediji danas prenose da je glavna meta Crvenih sa Enfilda golman Čelsija Tibo Kurtoa. Videćemo da li će velikan sa Enfilda krenuti po njega. 

Podsetimo, Liverpul je već doveo dva nova pojačanja za sledeću sezonu, vezistu Lajpciga Nabija Keitu (60.000.000) i Brazilca Fabinja iz Monaka (50.000.000).

Foto: Action Images


tagovi

Žerom BoatengLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara