Klope, traži dalje

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.04.18. | 11:41

Julijan Brant produžio ugovor s Bajerom, izbačena bagatelna klauzula...

Jirgen Klop može da nacilja neku novu metu, od Julijana Branta nema ništa! Velika želja Liverpula i pre svega nemačkog stručnjaka na klupi Redsa, potpisao je danas produžetak saradnje sa svojim klubom - Bajer Leverkuzenom do 2021. godine. Aktuelni sporazum isticao je 2019, a posebno zanimljiva bila je klauzula u tom ugovoru, po kojoj je nemački reprezentativac narednog leta dostupan svakom klubu koji na račun Bajera uplatu 12.500.000 evra. 

Jasno, radi se o mizernoj sumi za igrača takvih kvaliteta, A reprezentativca i momka koji slovi za buduću zvezdu nemačkog fudbala. Brantu je tek 21 godina, već je upisao 14 nastupa za Pancere, a u Bundesligi je na 126 utakmica postigao 24 gola. 

Izabrane vesti

Po novom sporazumu sporne - ili bolje reći za velikane idealne - klauzule više nema, što znači da cena mladom krilnom napadaču od danas može da ide u nebesa. Leverkuzen je sada u mnogo, mnogo boljoj pregovaračkoj poziciji i sigurno će opasno dobro profitirati kada odluči da proda Julijana Branta.  

Podsetimo, pored Liverpula za usluge ovog momka prethodnih meseci interesovao se i Bajern. Bavarci uveliko traže naslednike za svoja brzonoga krila (veterana Robena i Riberija), a Brant im je bio jedna od opcija. Niko, naravno, ne kaže da više nije...

Bajern je to.

Foto: Action Images


tagovi

Julijan Brant

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara