""
""

Klopov najveći problem ide u Primeru?

Vreme čitanja: 1min | ned. 08.01.17. | 13:50

Sevilja zvanično započela pregovore sa Liverpulom oko kupovine Mamadua Sakoa

Izgleda da se bliži kraj agonije Liverpula i Mamadua Sakoa. Francuski defanzivac je trebalo da postane veliki igrač, da zablista na Enfildu, ali umesto toga usledile su godine seljakanja i uglavnom sedenja na tribinama. Sa tom praskom je izgleda gotovo jer se pojavilo svetlo na kraju mračnog tunela.

Izabrane vesti

Sevilja je, prema informacijama pouzdanog Skaj Sporta, kontaktirala čelnike kluba sa Enfilda sa namerom da angažuje Francuza. Ali, nije baš počelo kako se očekuje. Španci, kao namazani trgovci žele prvo da isprobaju robu, da dovedu Sakoa najpre na šestomesečnu pozajmicu, a tek da ga na leto otkupe za određenu sumu.

Ta ideja se nikako ne sviđa čelnicima Liverpula, koji ionako moraju da ga plaćaju do isteka ugovora u junu 2020. godine, a prema navodima Skaja ne zanima ih slanje igrača na pozajmicu, već samo i isključivo prodaja. Na sve to stiže i informacija da kako u Liverpulu cene da Mamadu Sako košta minimum 21.000.000 evra i ne žele da ga puste ispod te sume.

Malo čudno razmišljanje, ako imamo u vidu da je francuski defanzivac ispao iz prvog plana kod Jirgena Klopa i da igra samo za rezervni tim Liverpula. Ali, možda na ovakav stav Crvenih utiče i činjenica da su platili Mamadua Sakoa čak 20.000.000 evra Pari Sen Žermenu u septembru 2013. godine.

Sve informacije sa transfer pijace pogledajte u našem dnevnom blogu posvećenom dešavanjima na tržištu, ili klikom na tag ZIMSKI PRELAZNI ROK 2017

(FOTO: Action Images)


tagovi

EngleskaLiverpulMamadu SakoPrimeraSerija ASeviljaŠpanijaTransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara