""
""

Ko hoće Slobodana Medojevića?

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.12.17. | 11:50

Srpski vezista čeka ponude

Još jedan Srbin iz Bundeslige je na transfer listi. Posle Nevena Subotića iz Borusije Dortmund i Aleksandra Ignjovskog iz Frajburga, novi klub traži i Slobodan Medojević iz Ajntraht Frankfurta.

Izabrane vesti

Srpski vezista je precrtan sa spiska putnika za Španiju gde se nemački klub seli na mini pripreme. Ajntraht će od 2. do 7. januara boraviti na pripremama u Mursiji, a lokalni mediji otkrivaju da tamo neće biti Medojevića. Nekadašnji kapiten Vojvodine će ostati u Nemačkoj da trenira individualno što je jasan signal da trener Niko Kovač na računa na njjega i da Medojević u januaru može da promeni klub.

Slična situacija je bila i prošle zime, ali je Medojević zbog velikih problema sa povredama veznih igrača dobio šansu u finišu sezone, ostavio dobar utisak i igrao u finalu Kupa Nemačke. Zahvaljujući tome je izborio i novi ugovor, pa je produžio saradnju sa Ajntrahtom na još godinu dana.

Ipak, u novoj sezoni je odigrao samo jedan meč, a Ajntraht beleži odlične rezultate i trener Kovač ne menja tim koji dobro funkcioniše. Zbog toga je odlučeno da Medojević ne ide na zimske pirpeme i praktično su mu date odrešene ruke u izboru novog kluba. Ugovor mu ističe za šest meseci, ali će nemački klub vrlo verovatno prihvatiti da ga pusti bez obeštećenja.

(FOTO: Action images)


tagovi

Ajntraht FrankfurtNemackaSlobodan Medojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara