""
""

Ko ne voli da igra sa Teodosićem, taj je lud!

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.12.17. | 10:10

Nove pohvale na račun srpskog plejmejkera

Miloš Teodosić je ponovo onaj stari! Povreda je otišla u zaborav, a njegova magična dodavanja obeležila su pobedu nad Finiksom. Teodosić je ponovo briljirao onako kako samo on to zna, pa je tako postavio i lični rekord u NBA ligi po broju asistencija

Izabrane vesti

Teo se igrao s Finiksom - tačdaun, kroz noge, preko ramena, bez gledanja! Bogdan uživao u Bruklinu (VIDEO)

To, naravno, nije ostalo nezapaženo. Osim toga što je opet pobrojao velike simpatije američke i svetske košarkaške javnosti, ponovo je ostavio jak utisak i na saigrače u svlačionici Klipersa. Ponajviše na Deandrea Džordana, koji je ponovo nahvalio srpskog plejmejkera. 
"Odličan je osećaj igrati sa Milošem. Verujem da svi vole da igraju sa njim, jer ko ne voli - taj je verovatno lud", poručio je Džordan, kome ovo nije prvi put da upućuje komplimente na Teov račun. 

Podsetimo, to je učinio još uoči starta sezone, kada je otkrio da obožava Miloševa dodavanja, a pojedini američki mediji su još tada vratili film unazad na detalj sa Olimpijskih igara u Riju, kada su se Teo i Džordan bratski zagrlili posle utakmice. Navodno je još tada odlični centar Milošu poručio da jedva čeka da ga vidi u NBA. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Deandre DžordanMiloš TeodosićNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara