"Andrea Barzalji"
"Andrea Barzalji"

Ko nosi pantalone u porodici Barzalji? Selektor je zbunjen

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.03.17. | 22:03

Di-džej Gripo slagao?

Andrea BarzaljiJedna fotografija. Samo toliko je dovoljno da naciju ludu za fudbalom izbaci iz takta. Andrea Barzalji u noćnom provodu? Baš kad je reprezentaciju Italije čekao važan susret sa Albanijom? Alibi je morao da se stvori. Kako god. Di-džej Gripo, koji je i objavio spornu fotografiju, požurio je da kaže kako je Barzalji u klubu bio sa porodicom i to samo do 10 sati uveče. Možda i jeste, ali fotografija je iznenadila i selektora Azura Đampjera Venturu.
Barzalji mi je rekao da je kod kuće imao problema sa suprugom. Fotografija me je potpuno iznenadila, ali me ni ne zanima šta neko radi kad već izađe van Koverćana“, otkrio je Ventura uoči prijateljske utakmice sa Holandijom.

Izbegao je iskusni strateg da pravi bilo kakve rezove dok se ne detaljnije ne informiše o celom slučaju.
Kad igrač ima problem, razmislimo o tome da ga poštedimo. Barzalji je inače profesionalac po definiciji. Rekao mi je da ima ozbiljan privatan problem i izašao sam mu u susret. Pre no što smo tako odlučili održali smo i sastanak sa ekipom“.

Izabrane vesti

Šta je onda iznenadilo selektora?
Iznenadilo me je to što su se fotografije uslikane u tri sata ujutru. Kad sam ga kontaktirao posle toga, pojasnio mi je da nije bilo tako“.

A možda je Andrea zaista morao da umiri gospođu Barzalji jednom finom večerom?

(FOTO: Action Images)


tagovi

reprezentativni fudbalfudbalska reprezentacija ItalijeItalijaEvropaĐampjero VenturaAndrea Barzalji

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara