"Nemanja Kojić"
"Nemanja Kojić"

Kojić u elementu; Partizan slavio u Jagodini (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.03.13. | 20:45

Novajlija u timu crno-belih pogodio i na drugoj uzastopnoj utakmici za ostanak na velikih plus osam u odnosu na Crvenu zvezdu

 

Nemanja KojićAko se po jutru dan poznaje Nemanja Kojić bi mogao da bude kapitalno pojačanje Partizana! Doskorašnji napadač Rada je pogodio i na drugoj uzastopnoj utakmici i svom timu doneo zlata vredan minimalac u Jagodini – 0:1 (0:1) u 18. kolu Superlige.

Izabrane vesti

Minimalac kojim je Partizan i posle jednog od najtežih gostovanja u Srbiji ostao na velikih osam bodova prednosti u odnosu na večite rivale iz Crvene zvezde i zadržao se na šampionskom kursu.

Po onome što su crno-beli prikazali pod Đurđevim brdom sasvim zasluženo obzirom da je Jagodina tokom svih 90 minuta bila u potčinjenom položaju, pa je mogla da pretrpi i teži poraz.

Ipak, iza leđa nesigurnog golmana Predraga Rajkovića završila je samo jedna lopta i to u najgorem mogućem trenutku. Taman što se sudija Dejan Santrač spremao da odsvira kraj prvog poluvremena Darko Brašanac je dobro prošao po levoj strani terena i na suprotnoj stativi pronašao Kojića, koji je sa par metara pogodio za kako se ispostavilo konačnih 1:0.

Nemanja KojićMeđutim, moglo je da bude i više golova, ali je upravo Kojić ponajviše kriv što 7.000 navijača u Jagodini nije videlo još koji pogodak.

U 53. minutu bio je sam pred Rajkovićem, imao je i slobodne saigrače, ali je bio pomalo sebičan pa je jedinica Jagodina uspela da nogom zaustavi udarac crno-belog golgetera. U 68. minutu Kojić je nadvisio čuvara i sjajno tukao glavom u same rašlje protivničkog gola, ali se Rajković ispružio koliko je dug i paradom uz pomoć stative spasio siguran gol.

Na drugom kraju terena najbliži pogotku bio je kapiten Miloš Stojanović, ali istini za volju Jagodina večeras nije zaslužila ni bod, jer su crno-beli, kao što smo već pomenuli, bili bolji u svim elementima igre.

JAGODINA – PARTIZAN 0:1 (0:1)
/Kojić 45/

Stadion: Gradski;
Gledalaca: Oko 7.000;
Sudija: Dejan Santrač;

Jagodina: Rajković, Milinković (od 55’ Petričević), Tomić, Živanović, Gogić, El Monir, Đurić, Cvetković, Arsenijević, Lepović (od 55’ Dukić), M. Stojanović (od 73’ S. Stojanović)

Partizan: Stojković, Miljković, Pajović, Ivanov, Lazevski, Smiljanić, Luka (od 70’ Leo Silva), Ilić (od 73’ S. Marković), Brašanac, Kojić (od 72’ Ninković), Mitrović. 

 

SUPERLIGA – 18. kolo:

Hajduk – OFK Beograd 3:0 (3:0)
/Rusmir 5, Adamović 9, Sekulić 18/

BSK – Vojvodina 3:3 (2:1)
/Ajković 14, Ademović 35, Nuhi 72 – Oumaru 40, 81, Kosović 3/

Donji Srem – Sloboda 0:0

Smederevo – Rad 1:1 (1:0)
/Sikimić 34 – Luković 90+2/

Spartak – Javor 1:1 (1:0)
/Čović 26 – Đorđević 94/

Crvena zvezda – Novi Pazar 3:0 (2:0)
/Milivojević 32, Mudrinski 34, Milijaš 61/

Jagodina – Partizan 0:1 (0:1)
/Kojić 45/

Nedelja:
13.00: Radnički 1923 – Radnički Niš


tagovi

darko brašanacJagodinaNemanja KojićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara