"Paolo Gerero"
"Paolo Gerero"

Kokain je odlučio - Peru ber Paola Gerera u Rusiji 2018!

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.12.17. | 13:35

Prva zvezda južnoameričkog tima doblla od Fife godinu dana zabrane igranja fudbala

Paolo GereroReprezentacija Perua će biti značajno oslabljena na predstojećem fudbalskom Svetskom prvenstvu u Rusji. Jer njihova glavna zvezda, Paolo Gerero neće moći da se "igra lopte" zvanično narednih godinu dana!

Ovako oštru, kobnu odluku donela je disciplinska komisija FIFA-e pošto je nekadašnji as Bajerna, a sada Flamenga pao na doping testu nakon utakmice sa Argentinom 3. novembra ove godine. Upravo od tog datuma mu i teče suspenzija pošto su u njegovom uzorku nađeni tragovi kokaina. Ova odluka Gereru zabranjuje igranje svih vrsta utakmica, što domaćih, što međunarodnih, pa čak i prijateljskih. 

Izabrane vesti

U Cirihu je danas ispred štaba Svetske kuče fudbala protestvovalo nekoliko navijača Perua u nadi da će njihov heroj ipak dobiti manju kaznu i tako uzeti učešće na SP. Ipak, ljutnje nema jer je mogao da prođe i gore pošto je u pitanju ipak težak narkotik. Ostaje još samo pitanje da li je koristio prašak (tj. kokain) koji isključivo služi za drogiranje ili je pak žvakao listove koke što je prirodni stimulans poput kafe, a i potpuno je uobičajeno u tom delu sveta, pošto olakšava život, pre svega disanje u vrletima Anda. 

(foto: Action Images)


tagovi

FIFAFlamengoJužna AmerikakokainPaolo GereroPeruRusija2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara