"Lukas Moura protiv Arsenala"
"Lukas Moura protiv Arsenala"

Koliko vredi igrač od 79 minuta? Totenhem bi Lukasa Mouru

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.01.18. | 12:44

Na pozajmici najradije

Lukas Moura protiv ArsenalaŠest meseci pošto je sa Parka prinčeva doveo Serža Orijea, Totenhem ponovo na umu ima posao sa Pari Sen Žermenom. Samo što ovaj put nije u pitanju defanzivac, već ofanzivni Brazilac Lukas Moura, odavno prekobrojan u timu Unaja Emerija.

Moura je označen kao jedan od onih na čijoj bi prodaji Sveci sredili finansijske knjige, a iako se do sada dovodio u vezu sa Mančester junajtedom i Napolijem konkretnih poteza nije bilo. Sa druge strane, Maurisio Poketino je prema informacijama Ekipa vrlo zainteresovan za 25-godišnjeg fudbalera, samo je pitanje da li će se sve tri strane dogovori.

Izabrane vesti

Kontakti su tek uspostavljeni, ali sa Danijelom Levijem oni nikada nisu jednostavni. Pevci bi Brazilca najradije dovely na pozajicu sa pravom otkupa, dok bi PSŽ odmah da ga proda zbog problema sa finansijskim fer plejom.

Sigurno je samo da Moura ne bi imao ništa protiv, pošto je ove sezone odigrao mizernih 79 minuta za Pari Sen Žermen, a odavno je poznato i da mu je Premijer liga više nego primamljiva. Međutim, poznato je i da PSŽ ne prodaje jeftino, a teško da će se Pevci previše otvoriti za igrača sa toliko malom minuta na terenu.

Problem je i plata od 6.000.000 evra koju, barem sudeći po poslednjim igrama, nikako ne zaslužuje. Sve te napucane sume već su odbile Betis, Malagu, pa i Inter i Peking Guoan.

PSŽ ga je 2013. doveo iz Sao Paula za čak 40.000.000 evra. Jasno je i Parižanima: dovođenje Lukasa Moure pamtiće se kao poslovni promašaj zbog ogromnog minusa u kasi.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EngleskaEvropaFrancuskaLiga 1Lukas MouraPari Sen ŽermenPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara