""
""

Koliko vredi najbolji strelac Evrope? Lučesku kaže - 50.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.12.15. | 12:46

Čelsi, Juventus i Pari Sen Žermen temeljno prate igre Aleksa Tešeire, ali...

Čelsi u Aleksu Tešeiri vidi vođu razbijene vojske, Juventus sa najboljim igračem Šahtjora flertuje mesecima unazad, dok Pari Sen Žermen želi da stvori najmoćniji napadački arsenal u Evropi, a Mirčea Lučesku poručuje - dajte 50.000.000 evra, pa da sednemo i razgovaramo!

Izabrane vesti

Najbolji strelac evropskih liga i daleko najbolji napadač, iako to nije sve je bliži tome da redove Šahtjora napusti u januaru, a Čelsi, Juve i PSŽ su tri kluba koja su sve svoje snage usmerila ka brazilskoj gol-mašini. 

Ipak, trener Šahtjora nema nameru da se tako lako odrekne usluga čoveka koji rešeta nemilice sve koji mu stanu na put, ali ostavlja prostor zainteresovanim stranama da se nadmeću.
"Tešeira vredi više od 40.000.000 evra. Verujem da je njegova cena već sada 50.000.000 evra, a kada bi imao još više utakmica u svojim nogama, vredeo bi koliko i Anhel di Marija", slikovito je opisao Lučesku

Ukrajinski mediji prethodnih dana otkrili su da je Čelsi kontaktirao s Šahtjorovom upravom i na sto stavio prvu ponudu - 40.000.000 evra. Ipak, jasno je da to neće biti dovoljno.

Ali koliko će daleko otići cena prevashodno zavisi od želje tri pomenuta kluba da se nadmeću. A svi prilično jako zagrizli udicu.

Aleks Tešeira je ove sezone postigao 26 golova na 25 utakmica u svim takmičenjima, odnosno 22 pogotka na 15 mečeva u ukrajinskoj ligi i najbolji je strelac u svim evropskim ligama. Jasno je zašto i vredi toliko!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016UkrajinaSerija AŠahtjorPremijer ligaPari Sen ŽermenMirčea LučeskuLiga 1JuventusItalijaFrancuskaEvropaEngleskaČelsiAleks Tešeira

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara