"Bejl"
"Bejl"

Kolmen: Trpeo sam žestoke kritike zbog nespremnog Bejla

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.10.13. | 12:29

"On je fantastičan igrač i sportista, ali ne možete samo ga da uključite ili isključite. U tom slučaju nije ni važno koliko je neko dobar. Moraće da nadoknadi propušteno", rekao je selektor Velsa

BejlSelektor fudbalske reprezentacije Velsa Kris Kolmen rekao je da će se Geret Bejl do kraja godine boriti kako bi se vratio u formu koja ga je krasila prošle sezone.

Najskuplji fudbaler na svetu letos nije prošao pripreme zbog problema s povredama, ali i dugih i teških pregovora o prelasku iz Totenhema u Real Madrid.
"Uoči prethodna dva meča reprezentacije, protiv Makedonije i Srbije, trpeo sam žestoke kritike što Bejl nije bio starter. Međutim, zašto bih ga izostavljao iz tima ako je spreman. Nije prošao letnje pripreme, svi znaju da je u profesionalnom fudbalu teško da odmah uđete u ritam. Potrebno je vreme", kazao je Kolmen engleskim medijima.

Bejl je letos prešao u madridski Real za sumu od sto miliona evra.
"On je fantastičan igrač i sportista, ali ne možete samo ga da uključite ili isključite. U tom slučaju nije ni važno koliko je neko dobar. Moraće da nadoknadi propušteno", dodao je Kolmen.

Bejl je u dosadašnjem toku sezone za Real odigrao tri utakmice i postigao jedan gol.

(FOTO: Action images)

Izabrane vesti


tagovi

EvropaGeret BejlKris KolmenReal Madridreprezentativni fudbalVels

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara