Komnen Andrić
Komnen Andrić

Komnen Andrić ponovo lider u regionu

Vreme čitanja: 1min | ned. 17.03.19. | 17:01

Dva gola protiv Gorice za tri boda Dinama i prvo mesto na listi najboljih strelaca

Slutilo je na formalnost, ali Gorica je pokazala zube Dinamu i meč 25. kola HNL-a učinila mnogo uzbudljivijom no što se očekivalo što je istina delom bila i posledica stručnog štaba Modrih koja je ne teren poslala drugi tim. Šansu su naime dobili igrači koji nisu u četvrtak igrali u Lisabonu protiv Benfike. U takvim okolnostima srpski napadač Komnen Andrić uspeo je da bar koliko-toliko popravi atmosferu u Zagrebu postigavši dva gola za pobedu od 2:1.

Oba gola Andrić je postigao sa penala – prvi je sam i iznudio – a na isti način je i Gorica postigla taj jedan pogodak. Odbrana međutim nije izdržala Andrićeve nalete, pa se nekadašnji golgeter Radničkog i OFK Beograda, koji je u Hrvatskoj ime stekao u Interu iz Zaprešića, vratio na čelo liste najboljih strelaca Hrvatske.

Izabrane vesti

Istina, 12 od 15 golova postigao je dok je bio igrač Intera, ali evo i već trećeg u Dinamo, a kad tu dodamo i dve asistencije na evo već sedam utakmica (ne računamo tu minut protiv Viktorije Plzenj) i to uprkos tome što na Maksikmiru nije prva napadačka opcija možemo da konstatujemo da Andrić za sada sasvim pristojno obavlja svoju ulogu u taboru Modrih.

HNL, 25. kolo:

Petak

Inter – Istra 3:1

Subota

Lokomotiva – Slaven 3:1
Hajduk – Rudeš 3:0

Nedelja

Gorica  - Dinamo 1:2

17.30: Rijeka - Osijeka

(FOTO: GNK Dinamo/Twitter)


tagovi

Komnen Andrić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara