Komnen već proradio, danas nova prilika

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.01.19. | 10:41

Srpski napadač juče debitovao golom za Dinamo, a od 15.00 Modri u Beleku ukrštaju koplja sa Slaskom

Paklen ritam za Modre. Dinamo iz Zagreba pripreme za nastavak sezone sprovodi u turkom Beleku, a u proteklih devet dana odigrao je četiri prijateljka dvoboja, dok će peti sparing imati danas protiv poljskog Slaska (15.00).

Posle slavlja nad Partizanima iz Tirane (2:1), poraza od Dinama iz Drezdena (2:1), kao i remija sa bugarskim Etarom (1:1), Dinamo je juče savladao rumunsku Politehniku iz Jašija (2:1). Bio je to susret u kome je u plavom dresu debitovao Komnen Andrić, srpski internacionalac tek pristigao iz zaprešićkog Intera u transferu vrednom 1.000.000 evra. Nova devetka Zagrepčana odmah u prvom nastupu upisala se u listu strelaca i nagovestila da neće biti nimalo čudno ukoliko i na kraju sezone ostane na prvoj poziciji kada su strelci u pitanju.

Izabrane vesti

Tokom jučerašnjeg dana Dinamo je postao jači i za Ijajia Atijemvena (22), nigerijskog veznog igrača pristiglog iz redova Gorice, ali bi novajlija trebalo da ostane u Zagrebu i da tu sačeka povratak ekipe iz Turske.

Strateg Nenad Bjelica pre preuzimanja Dinama proveo je dve sezone radeći u Poljskoj, gde je predvodio Leh. Odlično poznaje tim iz Vroclava i u dosadašnja četiri odmeravanja ima dve pobede i po jedan remi i neuspeh.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 15:00 6841 KLPR Dinamo Z. - Slask kmb 1X&0-3 1,73
Ukupna kvota1,73

PRIJATELJSKA UTAKMICA

Sreda
15.00: (1,55) Dinamo Zagreb (4,00) Slask (5,40)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Printscreen


tagovi

Dinamo Zagrebsportsko klađenjeSlask VroclavKomnen Andrić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara