""
""

Koncert u čast jubileja Vojvodine: Što ljubav stvori to traje vekovima

Vreme čitanja: 1min | sub. 08.03.14. | 17:32

U zvuke ''Ritma nereda'' i poruke bivših asova, navijači u Novom Sadu proslavili sto godina postojanja kluba

Posle dobrovoljne akcije davanja krvi, te bakljade na Petrovaradinskoj tvrđavi, navijači i simpatizeri Vojvodine, okupljeni pod nazovom Moderna omaldina, organizovali su i koncert u čast proslave stogodišnjice novosadskog kluba.

Na platou ispred dvorane Spens, okupilo se nekoliko hiljada ljudi privrženih Staroj dami srpskog fudbala, koji su uživali u besplatnoj svirci bendova, predvođenih „Ritmom nereda“.

Izabrane vesti

Osim petočasovnog muzickog programa ljubiteljima Vojvodine poklonile su se i legende kluba parolom ''što ljubav stvori to traje vekovima'' a ispred njih okupljenima je Djordje Vujkov poručio da je Stara dama novosadska prva ljubav i poželeo svima još ovakvih zajedničkih trenutaka.

Osim legendi fudbalskog kluba, na bini su se pojavili i proslavljeni odbojkaš Vasa Mijić, kao i kapiten rukometnog kluba Vojvodina Stevan Popov, poželevši da a i u drugim sportovima Vojvodina bude povod za ovakva slavlja.

Posredstvom video bima publici su srećnu stogodišnjicu poželeli i bivši asovi, sada angažovani u inostranstvu: Dušan Tadić, Željko Brkić, Slobodan Medojević i Gojko Kačar, kao i Jovan Smederevac, predsednik Vojvodine u vreme kad je poslednji put osvojila titulu (1989). On je poručio da je u sportu najvažnije biti častan i da Vojvodina nikad ne sme da se odriče ambicije da bude na vrhu kao što je i bila krajem osamdesetih.


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijanavijačijubilej

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara