""
""

Kontroverze na žrebu za Kup Srbije: OFK Beograd oštećen, kuglice dva puta izvlačene

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.11.13. | 15:07

Krmpotić: „Umesto da budemo domaćini kao što je na početku odlučeno, ponovo su izvlačili kuglice i sada ćemo gostovati u Užicu. A, to za našu mladu ekipu predstavlja veliku razliku“

Ni žrebanje za četvrtfinale Kupa Srbije nije moglo da prođe bez kontroverzi. Dosta prašine podiglo je izvlačenje poslednjeg, četvrtog para. Iako je na početku izvučeno da će meč OFK Beograda i Slobode biti odigran na Karaburmi, došlo je do novog izvlačenje kuglica posle čega je pala odluka da se meč igra u Užicu.

Izabrane vesti

Prvo je izvučeno ime OFK Beograda, posle čega je kuglica sa imenom Slobode nečijom greškom vraćena u kutiju sa ostalim kuglicama, umesto da se samo otvori i ta poslednja kuglica i da se pokaže papir na kojem piše Sloboda.

Počela su negodvovanja jer nije pokazana ceduljica sa imenom Slobode, pa se pristupilo novom izvlačenju. Kuglice su vraćenje u kutiju i pri novom izvlačenju je prvo izvučena kuglica sa papirićem na kojem je pisalo Sloboda što je značilo da će meč biti odigran u Užicu.  

Iz tabora OFK Beograda negoduju zbog ovakvog epiloga...
„Ostale su dve kuglice u kutiji i bilo je potrebno da se samo izvuče ime domaćina. Kuglica sa imenom našeg kluba je izvučena prva i ne znam zašto su uopšte tražili ponavljanje izvlačenja. Umesto da budemo domaćini, igraćemo u gostima. A, to je bitna razlika za ovu našu mladu ekipu. Niz propusta smo uočili na žrebu i verujem da će klub uskoro i zvanično reagovati. Na početku žreba uopšte nisu proveravali da li su ceduljice sa imenom svakog kluba ubačene u žreb“, rekao je za MOZZART Sport, trener Romantičara Zlatko Krmpotić.  

(FOTO: Star sport)


tagovi

Kup SrbijeOFK Beogradsloboda užiceSrbijaSuperligaZlatko Krmpotić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara