Korejci u izmešanom sastavu, ali kec se ne dovodi u pitanje

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.06.18. | 11:06

"Bili smo odlični protiv Hondurasa, ali Bosna i Hercegovina nas je baš namučila. Nismo igrali dobro. Primili smo tri gola iz četiri udarca u okvir, a to ne sme da nam se događa. Predstojeće susrrete iskoristićemo da se u potpunosti pripremimo za izazove u Rusiji", kaže selektor Južne Koreje

Reprezentacija Južne Koreje želi maksimalno da iskoristi period uoči Mundijala za poslednju proveru snaga. Prijateljski okršaj sa Bolivijom biće im treći u roku do 11 dana. Krajem maja savladali su Honduras (2:0), početkom juna izgubili od Bosne i Hercegovine (1:3), a sada ih čeka okršaj sa Bolivijom u Inzbruku.

Najveće zvezde Južne Koreje su Hjon Min Son iz Totenhema i napadač Salcburga Hi Čan Hvan, no nije isključeno da selektor Te Jong Šin odmori neke igrače protiv Bolivije, a da na meču sa Senegalom nastupi u najjačem sastavu. Podsetimo, Koreja će na Mundijalu igrati u Grupi F sa Švedskom, Nemačkom i Meksikom.

Izabrane vesti

MOZZART KVOTE
Južna Koreja prolazi grupu - 3,35

Šin poručuje da je  zadovoljan viđenim, ali i da ima prostora za napredak. 
"Bili smo odlični protiv Hondurasa, ali Bosna i Hercegovina nas je baš namučila. Nismo igrali dobro. Primili smo tri gola iz četiri udarca u okvir, a to ne sme da nam se događa. Predstojeće susrete iskoristićemo da se u potpunosti pripremimo za izazove u Rusiji."

Bolivija nije uspela da se plasira na Svetsko prvenstvo, a nakon kvalifikacija odigrala je tri prijateljske utakmice, od čega dve protiv reprezentacije Kurasaoa (poraz i remi), te jednu sa Sjedinjenim Američkim Državama poraz (0:3). Bolivija je kvalifikacije završila na pretposlednjem mestu. Kod kuće su umeli da budu nezgodni (savladali Argentinu i Čile, remizirali sa Brazilom), ali je isto tako činjenica da su nesvakidašnji uslovi otežavali posao protivnicima, što se najbolje videlo kada Bolivija igra u gostima, gde ne može da se sastavi. U kvalifikacijama su svih 14 bodova upisali kod kuće, a u gostima nisu osvojili niti jedan bod. Bolivija je već osam meseci bez pobede, a ionako ne može da se pohvali rezultatima van svog bunjišta, pa u keca ne sumnjamo.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 14:10 6601 MPR S.Korea - Bolivia kmb 1&2-4 1,95
Ukupna kvota1,95

MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE

Četvrtak
14.10: (1,40) Južna Koreja (4,50) Bolivija (8,50)
21.00: (1,40) Engleska (4,50) Kostarika (8,50)
21.15: (1,38) Portugal (4,60) Alžir (9,00)
22.00: (2,20) Island (3,20) Gana (3,50)

Petak
01.00: (1,10) Urugvaj (10,0) Uzbekistan (23,0)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

Južna KorejaBolivija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara