""
""

Košarkaško uživanje u Kraljevu! Igrači Mege, Zvezde, PAOK-a i Trabzona oduševili najmlađe! (FOTO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.09.15. | 18:42

Luka, Sofo, Milenko, Tarens, Rade i ostali kao uvertira za početak velikog turnira

Mega Leks Kup, koji će se ovog vikenda odigrati u Kraljevu, izazvao je pravo oduševljenje u gradu kraj obali Ibra! Na Trgu srpskih ratnika organizovana je fan zona na kojoj su Kraljevčani imali jedinstvenu priliku da se druže sa svojim košarkaškim idolima iz četiri kluba (Mega Leks, Crvena zvezda, PAOK, Trabzon). Već tada bilo je jasno da je Mega Leks Kup ispunio svoj osnovni cilj - buđenje velikog košarkaškog centra kakvo je Kraljevo.

Izabrane vesti

Prvi su na Trg stigli igrači Crvene zvezde, Mitrović, Skorcanitis i Tompson. Nakon toga, usledilo je druženje sa igračima Trabzona Novicom Veličkovićem i Tarensom Kinzijem. Posle njih viđeni su košarkaši PAOK-a Milenko Tepić i Kostas Vasiliadis.

Centralni događaj je bio dolazak ekipe Mega Leksa predvođene trenerom Milojevićem i igračima Zagorcem, Jaramazom, Jankovićem, Ivanovićem, Luvavuom, Kabom i ostalima. Usledilo je fotografisanje sa fanovima, potpisivanje autograma, šutiranje na koš. Tom prilikom su podeljeni pokloni u vidu majica i šalova kojima su Kraljevčani posebno bili oduševljeni.

Sve fotografije možete pogledati OVDE

MEGA LEKS KUP - RASPORED:

18.00 Crvena zvezda - PAOK
20.30 Mega Leks - Trabzon

(FOTO: Preuzeto uz dozvolu uprave Mega Leksa)


tagovi

Mega LeksKK TrabzonKK PAOKFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara