"Hoze Dijaz Barahas - uhvaćen"
"Hoze Dijaz Barahas - uhvaćen"

Koštala ga ljubav prema reprezentaciji: Meksički narko-bos uhapšen u Brazilu

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.06.14. | 09:52

Kupovina karata za utakmicu Mundijala odvela jednog od najvećih dilera metamfetamina u zatvor

Hoze Dijaz Barahas - uhvaćenI kriminalce je zahvatila mundijalska groznica, a meksički narko-bos Hoze Dijaz Barahas je platio veliku cenu za bolest kojoj nema leka – uhapšen je u Brazilu dok je putovao na drugu utakmicu reprezentacije Meksika.

On je ušao u Brazil pod svojim pravim imenom i to sa ženom i sinovima, jer je mislio da ga niko ne traži. Uhapšen je na aerodromu Tom Žobim u Rio de Žaneiru dok je pokušavao da stigne na drugu utakmicu u grupi, Brazil – Meksiko, a odala ga je upravo kupovina karata za ovaj meč.

Izabrane vesti

Barahas je bio jedan od najtraženijih narko-bosova u Americi zbog trgovine metamfetaminom, a uhapsile su ga brazilske policijiske snage u saradnji sa američkom agencijom za borbu protiv narkotika.

Policija ga nije uhapsila odmah pri dolasku u Brazil jer su želeli da vide da li planira da sklopi neki poslić, ali su posle nekoliko dana shvatili da je čovek došao samo da uživa u fudbalu.
Šef internacionalnih operacija Agencije za borbu protiv narkotika je naglasio da oni često „hvataju“ kriminalce na najvećim sportskim događajima.


tagovi

MeksikoBrazil2014Ameđunarodni fudbalBrazil2014

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara