""
""

Kovačević i Gogić čekaju titulu ispod Severa

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.05.14. | 21:28

Suspendovani tandem Crvene zvezde neće moći da igra protiv OFK Beograda u četvrtak, ali će utakmicu pratiti pored tribine sa najvatrenijim pristalicama crveno-belih

Posle šest godina titula se verovatno vraća na Marakanu. Ako Zvezda pobedi OFK Beograd na Marakani u četvrtak, i matematički će overiti 26. šampionsku krunu u klupskoj istoriji. Veliki udeo u dosadašnjem delu šampionske trke je imao i tandem zadnjih veznih: Aleksandar Kovačević - Goran Gogić.

Izabrane vesti

Ali dvojica pomenutih Stojanovićevih manevrista neće moći da prisustvuju najavljenoj šampionskoj fešti na Marakani u četvrtak zbog žutih kartona koje su zaradili na prethodnom gostovanju u Užicu. Pošto neće biti u protokolu za meč, suspendovani vezisti će samo kao gledaoci moći da učestvuju u meču za titulu. Ali, to im je na neki način omogućilo da se vrate u dečačke dane kada su sa severne tribine bodrili Zvezdu, pa će ovoga puta biti stacionirani ispod dela stadiona sa najvatrenijim pristalicama.
„Teško mi je da opišem koliko mi je krivo što neću biti akter utakmice u četvrtak. Ovaj put se vraćam da budem ono što sam bio prethodnih 27 godina života i što ću biti zauvek - vatreni navijač Crvene zvezde. Aca i ja ćemo biti ispod Severa i tamo ćemo „igrati“ ovu utakmicu. Bodrićemo drugove iz sveg glasa“, rekao je Gogić za Novosti.

Slično razmišlja i Kovačević...
„Noć posle utakmice u Užicu oka nisam mogao da sklopim. Kad sam video da sudija vadi žuti karton želeo sam da zubima probušim loptu. Gde baš meni da se desi da ne mogu da igram u utakmici u kojoj imamo priliku da s Delijama proslavimo titulu. Ali, sad nema nazad, niti će to umanjiti moju sreću kad uzmemo pehar. Na Severu sam odrastao i uvek kad ne igram poželim da se vratim tamo. S Gogićem ću biti odmah ispod Delija, pevaćemo s njima da i na taj način damo doprinos u ostvarenju cilja koji čeka milionska armija naših navijača. Verujem da će nam saigrači obezbediti veliko slavlje“, kaže 22-godišnji Kovačević.

Inače, obojica su prošla Zvezdinu omladinsku školu... 

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaGoran GogićSrbijaFK Crvena zvezdaAleksandar Kovačević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara