Krcate tribine, 20.000 evra na stolu i (ne)moguća misija za Crvene pse

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.03.18. | 13:15

Spektakl u najavi četvrtfinala rumunskog kupa

Crveni psi napadaju Studente! 

Sve je spremno za spektakl na nedavno otvorenom Jon Oblemenko stadionu: Krajova - Dinamo Bukurešt (16.00).

Izabrane vesti

Prema poslednjim informacijama, karata u prodaji više nema, očekuje se blizu 30.000 navijača (2.000 mesta iz bezbednosnih razloga biće upražnjeno), a pred posrnulim velikanom iz prestonice, koji nije uspeo da se plasira u elitnu grupu rumunskog prvenstva zbog čega su mu i navijači okrenuli leđa, nalazi se ozbiljan test. Preciznije, tim Nikola Napolija poklekao je na svom terenu samo dva puta ove sezone - protiv Milana u kvalifikacijama za Ligu Evrope (1:0) i FCSB-a u tamošnjoj Ligi 1 (5:2).

Da je pred Dinamom zaista mukotrpan posao, otkriva i podatak da se tradicionalno u jednom od najpopularnijih studentskih gradova u Evropi uvek proveo kao bos po trnju, odnosno nikada nije pobedio! Prvi čovek Crvenih pasa Jonit Negocija uhvatio se u koštac sa popularnim trendom i kako piše gsp.ro odlučio da ostavi u svlačionici 20.000 evra koje će igrači podeliti u slučaju plasmana u polufinale. 
"Krajova je dobar tim, taktički i fizički. Trava je će biti mekana, iako je tokom snežnih padavina bila prekrivena ceradom. Ovde nema izvanrednih uslova, ali moramo da se prilagodimo", rekao je za Digi Sport između ostalog Florin Bratu, napadač Dinama.

 

Foto: Shutterstock


tagovi

Kup Rumunije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara