"Garbijael Hajnce "
"Garbijael Hajnce "

Počinje pauza u Argentini, a Hajnce sleteo na klupu Veleza

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.12.17. | 12:49

Mladi stručnjak preuzeo mesto Kristijana Basedasa. Večeras na programu poslednja dva duela Superlige: San Martin - Defensa i Hustisija i Šakarita Huniors - Lanus

Garbijael Hajnce Novi trener Velez Sarsfilda je Garbijael Hajnce (39), nekada veliki fudbalski as. Bivši reprezentativac Argentine u čak 72 navrata (učesnik i u onoj pobedi od 6:0 nad Srbijom i Crnom Gorom na OI u Atini 2004) sešće na klupu upražnjenu odlaskom Kristijana Basedasa koji je ekipu vodio od 2015.

Bivši igrač Njuels Old Bojsa, Sportinga, Valjadolida, PSŽ-a, Mančester junajteda, Real Madrida, Olimpika iz Marselja i Rome, 2014. okačio je kopačke o klin da bi već sledeće godine preuzeo Godoj Kruz, a naredne dve sezone vodio Argentinos Huniors koje je pogurao u Primeru da bi u avgustu podneo ostavku.

Izabrane vesti

Velez Sarsfild se trenutno nakon 12 nepotpunih kola nalazi na sredini tabele u argentinskoj Superligi, a prvi meč na kojem će ovaj klub voditi Hajnce igra se tek 28. januara protiv kada gostuje Defensi i Hustisiji nakon završetka pauze u tamošnjem šampionatu.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 23:15 1429 ARG 1 San Martin - Defensa Justicia ug 0-1 2,70

Inače, poslednje dve utakmice Superlige u 2017. na programu su ove noći u okviru 12. kola. San Martin iz San Huana dočekuje upravo Defensu i Hustisiju od 23.15 po srednjoevropskom vremenu, a od 01.30 Lanus gostuje Šakarita Huniorsima. Prvi meč je susret dva izjednačena tima, ali treba imati na umu da je gost u odličnoj formi i da je u vezao četiri pobede.  Zanimljivo je istaći da su poslednja tri duela ova dva tima završena bez pobednika, a poslednja dva i bez golova.

I u drugom meču je teško odrediti favorita, ali treba znati da je Lanus u katastrofalnoj formi pošto je u poslednjih pet kola četiri puta izgubio i jednom igrao nerešeno, mada je Šikarita tek nešta bolja. Što se tiče obračuna ova dva tima, na poslednja tri je slavio gost, a domaćin nije pobedio na poslednjih osam odmeravanja.

ponedeljak
23.15 (2,80) San Martin (3,00) Defensa i Hustisija (2,55)

utorak
01.30 (3,05) Šakarita Huniors (2,85) Lanus (2,50)

(foto: Action Images)


tagovi

Argentinabet analizaGabrijel HajnceJužna Amerikasportsko klađenjeVelez Sarsfild

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara