Kreće Sarijeva epoha

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.07.18. | 08:09

Prvu pripremnu utakmicu Čelsi će igrati bez Kurtoe, Azara, Kantea i Žirua

Počinje epoha Mauricija Sarija na klupi Čelsija!

Istina, premijeri ekipe sa Stamford Bridža protiv Pert Glorija (13.30) u Australiji neće prisustvovati Tibo Kurtoa, Eden Azar, N'Golo Kante i Olivije Žiru, koji su dobili produženi odmor po okončanju Mundijala u Rusiji, ali je i tako oslabljen Čelsi za klasu jači od pulena Tonija Popovića.

Izabrane vesti

Na turneji Plavaca u Australiji trenutno se nalazi 25 fudbalera, a prema pisanju izveštača sa lica mesta očekuje se da većina njih danas dobiju šansu. Umesto Kurtoe od prvog minuta će među stativama stajati Bredli Kolins, dok će ga u drugom delu igre zameniti Džared Tompson ili Marsin Bulka. Iskusni David Luiz i talentovani Ejtan Ampadu trebalo bi da čine štoperski tandem, Emerson će delovati po levoj, a Davide Zapakosta po desnoj strani.  Uz Žoržinja, koji će zabeležiti debitantski nastup, na sredini terena biće Sesk Fabregas i Ros Barkli, ispred njih Pedro, a u napadu Alvaro Morata.

Šansu će možda dobiti i Čarli Musonda, nakon što se priključio matičnom klubu posle još jedne razočaravajuće pozajmice, ovoga puta u Seltiku.

MOZZART KVOTE
(8,50) Pert Glori (5,50) Čelsi (2,28)
Početak: 13.30

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 13:30 7087 KLPR Perth Glory - Chelsea kmb 2&3+ 1,42
Ukupna kvota1,42

Foto: Action Images


tagovi

Pert GloriČelsisportsko klađenjePrijateljske utakmice

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara