"Nemanja Supić"
"Nemanja Supić"

Krenula i Voša, bez Supića i Jokića

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.06.13. | 17:18

"Ovu privilegiju, da živimo od onog što volimo da radimo, svi zajedno moramo da zaslužimo", ističe novi trener Lala Marko Nikolić

Nemanja SupićNovi trener Vojvodine Marko Nikolić obavio je prvu prozivku u sportskom centru Vujadin Boškov. Okupljanje za početak nove sezone su, između ostalih, propustili do sada standardni golman Nemanja Supić i rezervni štoper Đorđe Jokić. Obojica su, naime, dobili sporazuman raskid ugovora, pa su slobodni u potrazi za novim klubom.

Abubakar Oumaru (koji se uveliko dovodi u vezu sa Crvenom zvezdom), kasniće zbog reprezentativnih obaveza, kao i novi napadač iz Bolivija Eduardo Fijero i Nemanja Radoja i Marko Poletanović.
"Krećemo sa radom, jedva smo čekali. Konačno teren izlazi u prvi plan. Osnovni cilj je da stvorimo dobar ambijent, disciplinovano ponašanje, ali i zadovoljstvo. Bez tih elemenata nema uspeha. Insistiraćemo na tome da igrači Vojvodine jedva čekaju da prođu kroz ovu kapiju, da sa osmehom rade, ali da budu apsolutno spremni i da podnesu određenu žrtvu, koja je u fudbalu neophodna. Svi mi koji se bavimo fudbalom smo privilegovani, jer živimo od onoga što najviše volimo. Tu privilegiju ne može da zasluži svako", rekao je Nikolić na konferenciji za novinare.

Izabrane vesti

Nikolić je, takođe, saopštio i spisak igrača na koje računa u narednoj sezoni, a na kojem su: Marko Kordić, Srđan Žakula, Miroslav Vulićević, Bojan Nastić, Branislav Trajković, Igor Đurić, Igor Vujačić, Milovan Petrić, Naemeka Ađuru, Marko Poletanović, Nemanja Radoja, Vuk Mitošević, Stojan Vranješ, Nebojša Kosović, Mirko Ivanić, Enver Alivodić, Milan Spremo, Mijat Gaćinović, Oumaru Abubakar, Georgije Ilić, Nemanja Bilbija, Petar Škuletić i Eduardo Fijero.

Voša u sredu putuje na pripreme na Zlatibor na kojem će se zadržati svega 10 dana, jer već 4. jula počinje kvalifikacije za Ligu Evropa.

(FOTO: Star Sport, Srđan Stevanović)


tagovi

Đorđe JokićNemanja SupićSrbijaSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara