""
""

Krenuo i Parni valjak, nema Babovića i Abubakara! Tomić kratak: Napred Partizan

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.01.16. | 10:23

Nova era počela je i novim manirima novog trenera Ivana Tomića koji se uoči prozivke rukovao sa svakim igračem

Mesec dana praznovanja, ali od jutros u Humskoj i u Zemunelu važi geslo: „Nema odmora dok traje Partizanova obnova“.

Crno-beli su počeli pripreme za prolećni deo sezone u kojoj će jedan od ciljeva biti građenje jesenas urušenog imidža i pokušaj stvaranja ekipe i igre koja je bi od leta trebalo da donese uspehe na više koloseka.

Izabrane vesti

Nova era počela je i novim manirima novog trenera Ivana Tomića koji se uoči prozivke rukovao sa svakim igračem što je slika koju nismo navikli da gledamo u Zemunelu prethodnih godina.
„Momci želim vam dobar i predan rad, odlične igre i pobede. Napred Partizan. To je sve što imam da vam poručim zasad. Srećno, momci“, rekao je Ivan Tomić.

Sportski direktor Parnog valjka Ivica Iliev takođe je bio sažet.
„Želim da vam pripreme protkenu bez povreda, i da krenemo jako... Kako samo vi znate. Ne bih mnogo da pričam, nego ćemo da pričamo na terenu“, dodao je direktor crno-belih“, dodao je Iliev

Od rukovodilaca igrače su pozdravili još generalni direktor Miloš Vazura i tandem potpredsednika u ostavci Vojislav Nedić i Milorad Vučelić, dok je portparol Partizana Biljana Obradović objasnila da je Ivan Ćurković odsutan usled diplomatskih obaveza.

Novim saigračima Brazilac Everton će da se priključi sutra, dok su teže povređeni Balažic i Miloš Ostojić došli da pozdrave drugove. Na prvom treningu nije bilo Stefana Babovića i Abubakara Oumarua koji su blizu odlaska iz Beograda.

 GOLMANI: Marko Jovičić, Bojan Šaranov, Filip Kljajić, Živko Živković.

ODBRANA: Miroslav Vulićević, Marko Jovanović, Miladin Stevanović, Lazar Ćirković, Nikola Milenković, Aleksandar Subić, Miroslav Bogosavac, Ivan Bandalovski, Nemanja Petrović, Strahinja Bošnjak

VEZNI RED: Everton (kasni), Ivan Petrović, Marko Jevtović, Andrija Živković, Marko Golubović, Saša Ilić, Darko Brašanac, Saša Lukić, Alen Stevanović, Nikola, Ninković, Jovan Nišić, Nemanja Birmančević, Predrag Luka.

NAPAD: Valeri Božinov, Fofana, Dušan Vlahović, Đorđe

(Foto Star Sport)

Pratite MOZZART i na našoj Fejsbuk stranici


tagovi

SuperligaStefan BabovićSrbijaFK PartizanIvan TomićEvropaAbubakar Oumaru

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara