"Gol Skota Dana"
"Gol Skota Dana"

Kristal Palas nastavlja da proganja Liverpul - Klopov prvi poraz na Enfildu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 08.11.15. | 19:04

Redsi poraženi u 12. kolu Superlige

Gol Skota DanaNije to bila magija, već povoljan raspored. Čelsi u ozbiljnom problemu i ipak nedorasli rivali u vidu Bornmuta i Rubina. Tri uzastopne pobede Liverpula ipak ne znače da je Jirgen Klop uspeo da u rekordnom vremenu reši nagomilane probleme koje mu je u amanet ostavio Brendan Rodžers. A Kristal Palas ionako ne leži Redsima. Štaviše.  Na proleće 2014. vratio se posle 0:3 i ekipi predvođenoj Stivenom Džerardom i Luisom Suarezom i definitivno uskratio pravo da se nadaju tituli, danas je nasred Enfilda slavio sa 2:1 i Klopu naneo prvi poraz na klupi Redsa.

Zanimljivo, pred očima Stivena Džerarda, koji je izabrao pogrešnu utakmicu da poseti svoju drugu kuću. Umesto lepih uspomena, verovatno ga je sve podsetilo na sezonu u kojoj mu je izmakla poslednja šansa da sa voljenim klubom prigrli titulu prvaka Engleske. Čelsi, pa Kristal Palas uništili su mu taj san. Danas je Palas i najoptimističnijim navijačima Redsa razbio iluziju da bi Klop mogao da uz pomoć čarobnog štapića preko noći promeni tok istorije na Enfildu.

Izabrane vesti

Znalo se i ranije, a večeras se samo potvrdilo: Liverpulovi napadači su u krizi, samopouzdanje defanzivaca u tragovima, a igra sve skupa previše mekana, previše spora za fudbal kakav se igra na ostrvu.

Gol Felipea Kutinja bio je dovoljan samo da anulira pogodak Janika Bolasija i produži nadu navijača da će Klop  izvesti nekakvo čudo. Ni Klop nije čudotvorac, niti je ova generacija Liverpula ekipa za vrh Premijer lige. Skot Dan im je ogolio surovu istinu pogotkom u 82. minutu.




 

Premijer liga, 12. kolo:

Subota:

Bornmaut – Njukasl 0:1 (0:1)
/Perez 27/

Vest Hem – Everton 1:1 (1:1)
/Lancini 30 – Lukaku 43/

Sanderlend – Sautempton 0:1 (0:0)
/Tadić 69pen/

Norič – Svonsi 1:0 (1:0)
/Hoson 70/

Lester – Votford 2:1 (0:0)
/Kante 53, Vardi 65pen – Dini 76pen/

Mančester junajted – Vest Bromvič Albion 2:0 (0:0)
/Lingard 52, Mata 90pen/

Stouk – Čelsi 1:0 (0:0)
/Arnautović 54/

Nedelja:

Aston Vila – Mančester Siti 0:0

Liverpul – Kristal Palas 1:1 (1:1)
/Kutinjo 42 - Bolasi 21/

Arsenal - Totenhem 1:1 (0:1)
/Gibs 77 - Kejn 32/

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action images)


tagovi

Skot DanPremijer ligaLiverpulKristal PalasJanik BolasiFilipe KutinjoEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara