""
""

Kriza drma Boro: Karankin tim vezao treći remi, ugrožen plasman u Premijer ligu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.04.16. | 23:00

Midlzbro je sa ovim bodom izbio na čelo Čempionšipa, ali već u ponedeljak sa njega mogu da ga svrgnu Brajton i Barnli, koji na svojim terenima dočekuju Derbi Kaunti, odnosno Kvins Park Rendžers

Saplitanje Midlzbroa se nastavlja, što bi kolo pre kraja mogli da iskoriste Barnli i Brajton, pa da pošalju ekipu Aitora Karanke u plej-of Boro je zabeležio i treći vezani remi u engleskom Čempionšipu, a ovoga puta izgubio je. dva boda na gostovanju Birmingemu - 2:2 (1:1).

Izabrane vesti

Gosti su u ovom meču bili za nijansu bliži trijumfu, jer su uspeli da prestignu prednost rivala, ali im je slavlje u 68. minutu pokvario Dejvid Dejvis. Iako je bio spokojan i bez šansi da se umeša u borbu za promociju, Birmingem nije bio i nezainteresovan kada su u pitanju bodovi na ovom meču.

Ekipa Gerija Rouveta povela je u 33. minutu preko Stivena Glesona, koji je snažnim udarcem sa preko 20 metara savladao Konstantopulosa, ali su gosti izjednačili samo sedam minuta kasnije golom Džordana Roudsa. Ipak, mora se napomenuti da je za polovinu tog gola zasluažn golman domaćih Adam Legzdins, kome je lopta ispala iz ruku i pala pred napadača Midlzbroa. Taj pogoak ulio je veliku dozu samopouzdanja u redove gostujućeg tima, što je potvrdio i vodeći gol Gastona Ramireza u 57. minutu. Ipak, domaćin nije odustao od borbe i to mu se ubrzo isplatilo.

Gosti su samo minut nakon primljenog gola uspeli ponovo da zatresu mrežu domaćih, alu su arbitri dosudili ofsajd, iako se čini da Španac nije bio u nedozvoljenoj poziciji, ali to sada nije od velike pomoći Karankinom timu.

Midlzbro je sa ovim bodom izbio na čelo Čempionšipa, ali već u ponedeljak sa njega mogu da ga svrgnu Brajton i Barnli, koji na svojim terenima dočekuju Derbi Kaunti, odnosno Kvins Park Rendžers.

Prava drama biće viđena tek u poslednjem kolu, koje je na programu u nedelju 7. maja. Midlzbro će tada u direktnom okršaju udariti na Brajton, dok Barnli gostuje već prežaljenom Čarltonu.


ČEMPIONŠIP - 45. KOLO:

Petak:
Birmingem – Midlzbro 1:1 (1:1)
/Glison 33 – Rouds 40/

Subota:
13.30: Bolton – Hal
16.00: Brentford – Fulam
16.00: Bristol – Hadersfild
16.00: Ipsvič – MK Dons
16.00: Lids – Čarlton
16.00: Notingem Forest – Vulverhempton
16.00: Reding – Preston
16.00: Roteram – Blekburn
16.00: Šefild Venzdej – Kardif

Ponedeljak:
15.30: Brajton – Derbi Kaunti
17.45: Barnli – KPR

(FOTO: Action images)


tagovi

EngleskaDžordan RoudsČempionšipBirmingemAitor Karanka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara