""
""

Krmpotić preuzeo Romantičare: Na Karaburmi ne može niko da uzima bodove!

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.09.13. | 15:56

Iskusni stručnjak je vodio Romantičare i u sezoni 1999/2000, kasnije bio i trener Obilića, Kairata, selektor kadetske reprezentacije Srbije i Crne Gore, omladinske selekcije Srbije, a zatim i šef omladinske škole Crvene zvezde

OFK Beograd je brzo pronašao rešenje nakon odlaska Zorana Milinkovića u grčki Aris, a u pitanju je Zlatko Krmpotić. Iskusni stručnjak je vodio Romantičare i u sezoni 1999/2000, kasnije bio i trener Obilića, Kairata, selektor kadetske reprezentacije Srbije i Crne Gore, omladinske selekcije Srbije, a zatim i šef omladinske škole Crvene zvezde.
"Te 1999/00. godine sam preuzeo ekipu OFK Beograda koja je bila na pretposlednjem mestu, a završili smo na četvrtom. Rano je davati ocenu nakon jednog dana, ali složili smo se da ćemo u prvoj narednoj pauzi, napraviti mini ciklus od sedam do 10 dana i još malo se pripremiti i napraviti dublju analizu", kazao je Krmpotić.

U petom kolu Superlige Srbije, u subotu, OFK Beograd na svom stadionu dočekuje Radnički iz Niša. Klub sa Karaburme je trenutno 12. na tabeli sa tri osvojena boda.
"Na Karaburmi ne može niko da očekuje da uzima bodove, tako da i u subotu idemo na tri boda", zaključio je novi trener OFK Beograda.

Izabrane vesti

Novina u stručnom štabu kluba je i Miodrag Anđelković, bivši igrač i kapiten OFK Beograda, koji će biti asistent Zlatku Krmpotiću.

(FOTO: MN press)

 

 

 

 


tagovi

OFK BeogradSuperligaZlatko Krmpotić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara