"Petrović"
"Petrović"

Kruševac jedva čeka Partizanov dolazak: Hoće da se vade, ali ćemo im odbiti sve napade! Primiću gol manje od Šaranova

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.07.16. | 12:42

U taboru Napretka se nadaju pobedi nad crno-belima

PetrovićSvi mogu da igraju protiv Partizana. Bar im se tako čini. Sami crno-beli su im dali razloga da veruju kako u međusobnom duelu priželjkuju bod(ove), pa tako i Nikola Petrović uverava da Napreda ima recept da, posle Crvene zvezde, zakine i crno-bele.

Golman kruševačkog tima, koji je u sezoni 2012/2013 jedno vreme, usled povrede Vladimira Stojkovića, branio baš za Parni valjak nada se povoljnom rezultati i u drugom kolu Superlige.
Uspešno smo krenuli i probili led. Za razliku od nas Partizan je prvo eliminisan iz Evrope, potom razočarao protiv Bačke i sigurno su crno-beli uzdrmani. Pokušaće da se vade pod Bagdalom, a to može da bude i kontraproduktivno, jer će naši napadači imati više prostora da se iskažu. Uveren sam da ćemo uspešno odbiti sve napade Beograđana i da će Parni valjak još jednom zaribati u Kruševcu“, širi optimizam Nikola Petrović u izjavi za Sportski žurnal.

Izabrane vesti

U dresu PartizanaMeč Napredak - Partizan na programu je u nedelju od 19 časova, uz direktan prenos na TV Arena sport 1, uz podsećanje da je teren stadiona pod Bagdalom u katastrofalnom stanju, što svakako više odgovara domaćinu, jer bi mu i bod bio dovoljan.
Napredak je moj klub, Partizan protivnik kao i svaki drugi. Trudim se na svakoj utakmici da maksimalno dobro odradim posao. Pokušaću protiv crno-belih da sačuvam svoju mrežu, ili bar primim gol manje nego Šaranov. I, nadam se pobedi“, dodao je Nikola Petrović.

Inače, Napredak bi u četvrtak trebalo da ozvaniči saradnju sa Bratislavom Punoševcem, 29-godišnjim centarforom, koji je pet sezona nosio dres Čarapana, potom igrao za klubove u Rumuniji, Japanu i Mađarskoj, pre dve godine igrao za niški Radnički, a trener Dragan Ivanović ga vidi kao opciju više u špicu.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanNikola PetrovićNapredak KruševacBratislav Punoševac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara