Kvalitet na strani gostiju

Vreme čitanja: 2min | sub. 30.06.18. | 15:23

A miriše i na malo golova

Dandalk je slavio u velikom derbiju protiv Kork Sitija i sada je na plus dva u odnosu na Buntovnike. Na dobrom je putu da im se osveti za prošlu sezonu kada je Kork Siti ubedljivo završio na prvom mestu.

A večeras snage odmeravaju Slajgo Rovers i Voterford (20.45). Domaći se bore za opstanak, nakon 22 odigrana meča samo im nosi viri iznad opasne zone, s obzirom na to da su na plus dva u odnosu na Limerik. 

Izabrane vesti

Ipak, Slajgo je poražen samo jednom na pet proteklih mečeva, ali su zato slavili samo jednom na isto toliko proteklih okršaja kod kuće i sveukupno imaju tek dva trijumfa na sedam prethodnih mečeva.

Sa druge strane, Voterford gazi, najbolji je tim odmah iza Dandalka i Kork Sitija koji su priča za sebe, a u leđa mu gledaju Šamrok, Deri Siti i Sent Patriks. Voterford se nalazi na trećem mestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope. 

Osim dvojke u obzir dolazi i 0-2. Oba tima su ove sezone češće igrala 0-2 nego 3+, Slajgo je vezao četiri meča kod kuće sa pomenutim tipom, na isto toliko mečeva na svom bunjištu nije dao gol, dok Voterford nije pronašao put do protivničke mreže na tri protekla gostovanja. Voterford je na osam od 10 poslednjih gostovanja igrao 0-2, a Slajgo na sedam od osam kod kuće, a na isto toliko nije dao gol. Dakle, sve ukazuje na mali broj golova, ali ipak nam je ovde dvojka realnija. Kvalitet je na strani Voterforda.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 20:45 2575 IRS 1 Sligo - Waterford ki 2 2,45
Ukupna kvota2,45

Foto: Shutterstock


tagovi

Irska 1Irska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara