""
""

Kvote za finale: Francuzi favoriti, goleada donosi lepu zaradu! (ANKETA)

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.07.16. | 09:47

Ako odigrate 3+, i u nedelju uveče padnu barem tri gola, vaš ulog će se množiti sa 2,70!

EURO 2016 stigao je do samog kraja. Još jedan meč ostao je da se odigra na turniru u Francuskoj, i to onaj najvažniji: veliko finale u nedelju od 21.00 u Sen Deniju, a na teren će izaći domaćin Francuska i Portugalija!

Izabrane vesti

Sve kvote za veliko finale

Samo nekoliko časova posle velike pobede Trikolora nad Nemačkom u polufinalu, saznali smo i kakve nas kvote očekuju u završnom meču Evropskog prvenstva, i može se reći da su manje-više očekivane. Domaćini, koji su kako je takmičenje odmicalo dodavali gas, oduvali Island u četvrtfinalu i dobili favorizovane Pancere u polufinalu, su favoriti. Kvota na pobedu Trikolora u regularnih devedeset minuta iznosi 2,15, a kada bismo poredili s nekim ranijim mečevima, Francuzi su stavljeni otprilike u ulogu u kojoj je Portugalija bila u polufinalu protiv Velsa jer su kvote vrlo slične. Ako verujete da će meč otići u produžetke, kvota je 3,10, a pobeda Kristijana Ronalda i saigrača nosi odličnu kvotu 4,10.

Portugalci, crno vam se piše!

Veoma je zanimljivo pogledati kvote na golove. U oči odmah upada kvota 1,47 na 0-2, što jasno ukazuje da bukmejkeri ne očekuju goleadu u finalu. Opet, s druge strane, imajući u vidu da će Trikolore predvoditi golgeterski raspoložen Antoan Grizman, a Portugalce golova i pobeda uvek gladni Kristijano Ronaldo, koji je protiv Velsa pokazao da u tri minuta može da reši utakmicu, moguće je i da finale ode u 3+. U tom slučaju, ako gađate ovaj tip, možete lepo da zaradite jer je kvota čak 2,70!

Na ovakve kvote su uticali i rezultati ovih selekcija na samom turniru: Portugalija je od šest utakmica samo jednom „otišla“ u 3+, i to u onom meču s Mađarskom u grupi (3:3), dok Francuzi imaju učinak pola-pola, tri ili više golova palo je u tri od šest duela: Rumunija 2:1, Irska 2:1 i Island 5:2.

Prilično jake „osnovne“ kvote otvaraju i mogućnost velike zarade ako se poslužite MOZZART kombinacijama: primera radi, tip X-1&2+, odnosno na poluvremenu će biti nerešeno, na kraju će pobediti Francuska, a ukupno će pasti barem dva gola, nosi kvotu 7. Nije nemoguće, zar ne?

Učestvujte u anketi i recite nam koji je, po vašem mišljenju, najsigurniji tip za finale.


tagovi

sportsko klađenjereprezentativni fudbalPortugalkvoteFrancuskaEvropaeuro 2016

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara