"Vreme za zaborav: Milan Biševac"
"Vreme za zaborav: Milan Biševac"

Lacio je moja velika greška!

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.09.16. | 17:41

"Loše organizovan klub, šest meseci sam proveo u hotelu! Igrao sam tek kad sam izgubio želju", Milan Biševac još jednom se osvrnuo na dane tužne epizode u Italiji

Vreme za zaborav: Milan Biševac

Vreme koje je proveo u Laciju Milan Biševac pokušao je što pre da zaboravi, ali francuskim medijima ni danas nije kasno kako to da se srpski štoper nije snašao u Rimu?

Izabrane vesti

Zbog toga je novi fudbaler Meca još jednom napravio osvrt na traumatičnih šest meseci u Laciju i govorio o razlozima zbog kojih veza s Nebeskoplavima nije uspela.
„Želeo sam da iskusim nešto novo posle deset godina provedenih u Francuskoj. Da ne ulazim previše u detalje, ali nikako mi se nije sviđao mentalitet u klubu, a i Lacio je bio prilično loše organizovan. Šest meseci sam proveo u hotelu“, počinje Biševac i nastavlja:
„Na putu ka svlačionicama možete videti fotografije velikana koji su nosili dres, ali to odavno više nije onaj klub. Kada pomislite Lacio – imate potpuno drugu sliku u glavi. Bio sam stvarno iznenađen“.

Biševac je u Rim stigao u januaru, ali nije dobio šansu kakvu je zaslužio imenom i igrama stečenim tokom prethodne decenije u Francuskoj.
„Već u martu rekao sam sportskom direktoru da želim da idem. U mojoj glavi sve je bilo gotovo. Ali, tada sam dobio više minuta na terenu, ali izgubio sam taj osećaj uživanja. Bila je velika greška što sam potpisao za Lacio“.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija AMilan BiševacLiga 1LacioItalijaFrancuskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara