"Sergej Milinković Savić"
"Sergej Milinković Savić"

Lacio je u klub u koji se dolazi, a ne iz kog se ide: Milinković Savić ostaje

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.03.17. | 21:14

O prodaji se ni ne razmišlja

Sergej Milinković SavićUdvarača je na sve strane, mediji baraju sa obeštećenjem koje se broji u desetinama miliona, ali sportski direktor Lacija Igli Tare kategorički tvrdi da Sergej Milinković Savić neće nigde otići na leto, uprkos brojnim izveštajima koji ga seljakaju tamo-vamo.
"Dovođenje mladih igrača podrazumeva a im dajete vreme da rastu. Ako ostanu da sazrevaju ovde u Rimu to onda šalje važnu poruku za budućnost", rekao je Tare uoči gostovanja u Bolonji.

Jasno je - Lacio želi da pobegne od imidža koji ima dobru skauting službu i predsednika koji je spreman da proda čim se ukaže mogućnost da se zaradi. Lacio sad želi da postane klub koji biti finansijski sposoban da sačeka veće, unosnije ponude.
"O odlasku Milinković Savić ni ne razmišljamo. Svim tim igračima moramo da damo vreme i prostor da se razviju. Uostalom, Sergej već jeste u velikom klubu i igra na velikoj sceni. Znam da smo ovde u Rimu navikli da pričamo o odlascima, ali mi Lacio vidimo kao klubu u koji se dolazi i na tome radimo", kaže Tare.

Izabrane vesti

Vrlo slična priča i kada je tema trener Simone Inzagi. Takođe bitna stvar za mir u glavi Milinković Savića, iako isprva nije bio u prvom planu, ali je brzo uverio Inzagija da zaslužuje mesto u startnih 11.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija ASergej Milinković SavićLacioItalijaIgli TareEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara