Lacio se pomirio sa odlaskom De Fraja, ima devet imena kao moguću zamenu

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.03.18. | 14:39

Rimljani traže novog komandanta odbrane

Lacio je nedavno potpisao kapitulaciju u pregovorima sa Stefanom de Frajom. Najbolji defanzivac Nebeskoplavih će napustiti klub na kraju sezone kao slobodan igrač. Što znači da će Rimljani morati da se bace u potragu za njegovim naslednikom.

Lacio je prošlog leta ostao bez Veslija Huda koji je prešao u Sautempton, a sada će i bez De Fraja. Adekvatne zamene nisu pripremane i Lacio će imati velikih problema da nadoknadi odlazak komandanta odbrane. Pogotovo što Inzagi forsira formaciju sa trojicom štopera. A trenutno ih pored De Fraja ima samo petoricu: Bastosa, Radua, Kaseresa, Valasa i Luiz Felipea. Niko od njih ne uliva preveliko poverenje...

Izabrane vesti

Rimski mediji baratju listom od devet imena na kojoj su kandidati koji bi narednog leta mogli da zamene De Fraja.

Kandidat broj jedan je meksički defanzivac Dijego Rejes iz Porta kojem ugovor ističe 2019. godine, odbio je produžetak i to znači da će Zmajevi morati da ga prodaju narednog leta. Druga opcija je hrvatski štoper Matej Mitrović koji je nedavno prešao iz Bešiktaša u Briž na pozajmicu i čija cena je oko 5.000.000 evra. Ozbiljno se razmišlja i o Ramiru Funes Moriju koji je u drugom planu u Evertonu, a i pre nekoliko godina je bio želja Rimljana.

U opticaju su i neka iskusna imena poput Dijega Godina iz Atletika i Jana Vertonegna iz Totenhema. Obojici ugovori u aktuelnim klubovima ističu u leto 2019. godine i možda bi bili raspoloženi da promene sredinu i presele se u Rim. Veće su šanse za Belgijanca koji je odbio novi ugovor u Totenhemu.

Ostala imena o kojima se razmišlja, ali koja su trenutno samo ideje su Rikardo Fereira (Braga), Eder Balanta (Bazel), Sebastijen Koates (Sproting Lisabon) i Fabijen Šar (Deportivo).

(FOTO: Action images)


tagovi

Stefan De Fraj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara