Lakićević sa Sergejom Trifunovićem i Vojom Brajovićem
Lakićević sa Sergejom Trifunovićem i Vojom Brajovićem

Lakićević vodi Lale u JDP

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.03.18. | 16:46

“Misija pozorišta je očuvanje duhovnosti, pismenosti i plemenitosti naroda. Pozorište nije elitistička umetnost, već mesto gde se neguju biće i jezik”, kaže prvotimac Vojvodine

Prvotimac Vojvodine Ivan “Mogli“ Lakićević odlučio je da napravi, za naše fudbalere, neuobičajeni gest i počasti kompletnu ekipu i stručni štab novosadskog Superligaša odlaskom u pozorište. Mladi desni bek Lala i veliki obožavatelj teatra kupio je 40 ulaznica za predstavu “Tartif“  koja se u Jugoslovenskom dramskom pozorištu igra sutra (21. marta) od 20 časova. On je za MOZZART Sport objasnio kako se odlučio na ovaj potez.
Dugo sam planirao da odvedem ceo klub na neku pozorišnu predstavu. Odlučio sam se za odličnu komediju ‘Tartif’ u JDP i verujem da će im se svideti jer je glumačka podela izvanredna. Pre mesec dana kupio sam 40 karata i veoma sam srećan što sam ovo uspeo da organizujem i što dolazi ceo tim zajedno sa stručnim štabom i sportskim direktorom. Svi su lepo prihvatili moju ideju i podržali me”.

Sam Lakićević redovan je posetilac domaćih pozorišta i ponosan je na poznanstva sa nekim od naših najvećih glumačkih imena.
Misija pozorišta je očuvanje duhovnosti, pismenosti i plemenitosti naroda. Pozorište nije elitistička umetnost, već mesto gde se neguju biće i jezik. Nažalost, ljudi danas nemaju naviku da idu u pozorište, a neki nisu ni u mogućnosti da sebi priušte karte. Bilo bi lepo kada bi svaki čovek bar jednom mesečno otišao na neku pozorišnu predstavu jer bi na taj način proširio vidike, osetio tu emociju, energiju i čaroliju koje naši najbolji glumci prenose svako veče na publiku, nesebično deleći svoj talenat uživo. Veoma sam srećan što imam prilike da ih stalno gledam na sceni i što sam mnoge od njih i upoznao”.

Izabrane vesti

Momak koji je nadimak dobio po junaku „Knjige o džungli“ pokušao je da izdvoji omiljene predstave koje bi preporučio drugima, ali je to bio teži zadatak nego organizovati pozorišnu ekskurziju Novosađana.
Uh, toliko ih ima da ne mogu da se odlučim: „Hotel Slobodan promet“, „Don Žuan“, „Gospođica“, „Ubraženi bolesnik“, „Tartif“, „Otelo“, „Mletački trgovac“, „Kir Janja“, „Gospođa ministarka“, „Zli dusi“, „Ričard III“, „Derviš i smrt“, „Rodoljupci“, „Ljubavno pismo“, „Urnebesna tragedija“, „Let iznad kukavičjeg gnezda“, „Ne igraj na Engleze“, „Gozba“, „Tramvaj zvani želja“, „Bogojavljenska noć“, „Na Drini ćuprija“... Izdvojio sam samo neke od velikog broja onih koje zaslužuju preporuku”.


tagovi

Ivan Lakićević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara