""
""

Lalatović: Nisam ja doveo Đorđevića u Zvezdu, nego uprava kluba!

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.11.14. | 16:14

Trener Crvene zvezde objasnio zašto nekadašnji bek ivanjičkog Javora još nije debitovao za prvi tim aktuelnog šampiona

Veliku prašinu podigla je izjava alternativnog desnog beka Crvene zvezde Predraga Đorđevića! Dojučerašnji član ivanjičkog Javora poručio je da neko od čelnika kluba ne želi da ga vidi na terenu! On je svoj stav potkrepio rečima da mu je taj podatak u četiri oka potvrdio i aktuelni šef stručnog štaba Nenad Lalatović.

Iskusni defanzivac još nije zabeležio debi u zvaničnim mečevima za Crvenu zvezdu, a pitanje je da li će uopšte konkurisati za preostale tri utakmice u jesenjoj polusezoni.
„Predrag je dobro dete, verujem da ta izjava nije njegovo maslo. Rekao bih da mu je to neko sastavio. Moram da kažem da Predraga nisam doveo ja u Crvenu zvezdu, nego klupska uprava. Apsurdno je onda uopšte pomisliti da mu sad neko iz Uprave ne daje da igra. Takođe, moram da naglasim da je Đorđević samo u poslednje dve sezone igrao desnog beka. Pre toga treneri su ga videli kao desnog veznog, na mestu na kojem trenutno igra Lazović", rekao je za MOZZART Sport Nenad Lalatović.

Izabrane vesti

On je dodao da je planirao da Đorđeviću da šansu u prijateljskom meču sa Udinezeom.
„Pre utakmice sa italijanskim klubom imao sam sastanak sa čelnicima kluba. Doneli smo odluku da taj meč počnu igrači na koje Crvena zvezda računa u budućnosti. Tada je rečeno da će Đorđević u decembru dobiti papire kako bi bio slobodan u izboru nove sredine. Objasnio sam mu o čemu se radi. Obećao sam mu da će dobiti šansu u drugom poluvremenu. Na te moje reči on je odgovorio konstatacijom da se ne oseća psihički spremnim da igra u drugom poluvremenu. Samo sam mu rekao da ide kući i da se odmori“.

Lalatović kaže da neće sankcionisati Predraga Đorđevića.
„Razumem ga, može da bude ljut jer nije dobio šansu. Na početku sezone Petković je bio standardan na toj poziciji, jer sam smatrao da je bolji igrač. Kasnije sam šansu ukazao Pavićeviću koji se tokom reprezentativne akcije razboleo u Crnoj Gori. Imao je temperaturu 40, i zato sam odlučio da meč sa Udinezeom počnem sa Planićem, Lazićem i Vukašinom Jovanovićem“, dodao je Lalatović.

(Foto Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaEvropaNenad LalatovićPredrag ĐorđevićSrbijaSuper lig

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara