""
""

Lalatović: Sramota je kako se Partizan poneo prema Baboviću!

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.02.16. | 22:09

"Valjda bih prvi znao da Babović dolazi u Vojvodinu. Niko od nas nije ni kontaktirao sa Stefanom. On je prava desetka i majstor fudbala. Naravno da bih bio presrećan da dođe i zameni Ivanića", rekao je strateg Lala

Trener Vojvodine Nenad Lalatović demantovao je da će Stefan Babović pojačati njegov klub, iako bi bio presrećan da ga vidi u svojim redovima kao zamenu za Mirka Ivanića.

Izabrane vesti

Strateg Lala tvrdi da niko iz kluba nije kontaktirao doskorašnjeg igrača Partizana i njegovog šuraka.
"To su izmišljotine. Valjda bih prvi znao da Babović dolazi u Vojvodinu. Niko od nas nije ni kontaktirao sa Stefanom. On je prava desetka i majstor fudbala i naravno da bih bio presrećan da dođe i zameni Ivanića. On je imao dve ponude, jednu sjajnu iz Kine. Rekao sam mu da je mlad i da ne sme da razmišlja o oproštaju od fudbala", rekao je Lalatović za SOS kanal, a prenosi portal Mondo.

Bivši trener i kapiten Crvene zvezde osudio je način na koji su se u Humskoj ophodili prema svom doskorašnjem prvotimcu.
"On je emotivac i neke stvari su ga pogodile. Sramota je kako se Partizan poneo prema njemu. Nije zaslužio ni od trenera Tomića ni od navijača. Mislim da su se svi zajedno ogrešili o Stefana", dodao je trener Vojvodine.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaStefan BabovićSrbijaFK PartizanNenad Lalatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara