"Vukan Savićević"
"Vukan Savićević"

Lalatović: Vukane, Vukane...

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.09.14. | 21:17

"Nismo oduševili", priznaje trener Zvezde, ali dodaje i da je zadovoljan jer je protiv Novog Pazara ipak ostvarena pobeda

Vukan SavićevićPobedi se u zube ne gleda. Čak i kada igra nije bila onakva kakvu bi poželeo trener Crvene zvezde Nenad Lalatović. Ipak, posle pet pobeda u šest kola Superlige mladi strateg mora da bude zadovoljan.
"Realan sam čovek i znam koliko možemo. Tim je napravljen preko noći, ovaj vezni red je prvi put danas igrao u ovom sastavu. Otišao nam je kapiten Milijaš nakon što je počeo sezonu sa nama, dok njegova zamena Bosančić nekoliko meseci nije igrao. Rakić i Lazović vraćaju se u ritam posle povreda kolena, dok Savićević nije igrao godinu dana, ali ja sam ponosan na sve njih s obzirom na situaciju. Nije to nivo koji očekujem, ali ovo je jedan od najboljih startova u istoriji našeg kluba. Sigurno je da možemo da igramo još bolje", zaključio je Lalatović.

Ipak, mnogo toga nije savršeno štimalo u pobedi od 2:0 protiv Novog Pazara u šestom kolu Superlige. Lalatović nije previše detaljisao, ali se iz njegovih reči moglo naslutiti da nije zadovoljan partijom mladog Vukana Savićevića, koji je zamenjen na poluvremenu.
"Mogu da budem zadovoljan rezultatom i pobedom, ali i podatkom da smo šest utakmica bez primljenog gola. Igrom sam delimično zadovoljan, dobro smo počeli i rano postigli gol. Novi Pazar je posle dobro stajao na terenu i zapretio posle dve greške Vukana Savićevića, mogli su da nas kazne. Zamenio sam Savićevića na poluvremenu, ušao je Avramovski, a drugi gol Rakića smirio je utakmicu", rekao je Lalatović na konferenciji za medije posle meča.

Izabrane vesti

Trener Novog Pazara Izet Ljajić čestitao je domaćinu na pobedi, navodeći da je njegov tim znao da ga čeka teška utakmica.
"Nismo imali šta da izgubimo, nadali smo se da možemo do eventualnog iznenađenja. Parirali smo koliko smo mogli, ali oni su postigli dva gola iz tranzicije. Na kraju, još jednom smo izgubili u Beogradu", rekao je Ljajić.

U sedmom kolu nacionalne Superlige Crvena zvezda sledećeg vikenda gostuje čačanskom Borcu, a Novi Pazar dočekuje Jagodinu.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaIzet LjajićNenad LalatovićNovi PazarSrbijaSuperligaVukan Savićević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara