"Erik Lamela"
"Erik Lamela"

Lamela u ozbiljnim psihičkim problemima

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.02.17. | 11:04

Argentincu prvo poginuo brat, da bi mu ubrzo potom umro pas. River Plejt pokušava da mu pomogne i da ga vrati na Monumental

Erik LamelaErik Lamela se nalazi u ozbiljnoj psihičkoj krizi. Nesrećnog Argentinica kao da je neko prokleo. Ne samo da ga muči povreda kuka, zbog koje ne igra za Totenhem od oktobra, već mu je nedavno poginuo brat u saobraćajnoj nesreći. A potom mu je preminuo i pas od kojeg je bio nerazdvojan.

"On je u teškoj emotivnoj krizi. Veoma je uznemiren zbog smrti brata i psa", izjavio je trener Totenhema, Maurisijo Poketino.

Izabrane vesti

Lamela je trenutno na oporavku u Rimu, gde mu je nedavno izvršena još jedna intervencija na povređenom kuku. Kako pišu Argentinski mediji, njegov bazični klub, River Plejt je već započeo pregovore sa londonskim Pevcima oko povratka reprezentativca na Monumental, ne bi li mu tako pomogli da se sabere i nastavi karijeru koja je nogo oobećavala. Lamela, koji u martu puni tek 25 godina nikako ne uspeva da se vrati u formu od pre nekoliko sezona kada je briljirao za River, a potom i Romu.

(foto: Action Images)


tagovi

River PlejtPremijer ligaErik LamelaEngleskaArgentina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara