"Trenutak odluke: Gol Lasoge"
"Trenutak odluke: Gol Lasoge"

Lasoga i Dinosaurusi srušili Hofenhajm (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 23.10.15. | 22:29

Hamburger slavio minimalno u sjajnom uvodnom meču 10. kola Bundeslige

Trenutak odluke: Gol Lasoge

Hamburger se opet budi. Slavni klub sa severa Nemačke počeo je da pobeđuje utakmice koje je ranije unapred gubio, pa se sa gostovanja u Hofenhajmu vratio sa tri velika boda – 0:1 (0:0).

Izabrane vesti

Čovek odluke bio je Pjer Mišel Lasoga koji je u 87. minutu iskoristio pas Šiploka i doneo veliku radost navijačima Dinosaurusa koji su u velikom broju (njih čak 3.000) doputovali večeras na gostovanje u Hofenhajm.

Treća pobeda Hamburgera na gostovanjima ove sezone bila je čista i zaslužena, a treba istaći da je gostima u poslednjih dvadesetak minuta posao bio znatno olakšan jer je Bosanac Ermin Bičakčić isključen u 68. minutu.

Hamburg je imao mnogo prilika, ispromašivali su se večeras pošteno fudbaleri Bruna Labadije, posebno je prednjačio Luis Holtbi, koji u nekoliko navrata ni sa par metara nije uspevao da savlada golmana domaćih Baumana. Ipak, u finišu se Lasoga lepo snašao u akciji pred golom domaćih i pogotkom doneo važna tri boda HSV-u.

Hofenhajm se s druge strane definitvno nalazi u problemima, poražen je kući treći put ove sezone, pa je pred izabranicima trtenera Gizdola težak zadatak u nastavku sezone. Može nemačkog stručnjaka da hrabri kako su se držali sa igračem manje u finišu, ali nisu uspeli da izdrže do kraja.

BUNDESLIGA – 10. KOLO

Petak

Hofenhajm – Hamburger 0:1 (0:0)
/Lasoga 87/

Subota

15.30: Leverkuzen – Štutgart
15.30: Bajern – Keln
15.30: Darmštat – Volfzburg
15.30: Hanover – Ajntraht
15.30: Majnc – Verder
18.30: Ingolštat – Herta

Nedelja

16.30: Dortmund – Augzburg
18.30: Menhengladbah – Šalke

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Screenshot)


tagovi

Pjer-Mišel LasogaHamburgerErmin BIčakčićBruno Labadija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara