"Lazić"
"Lazić"

Lazić: Možda na papiru Karpoš deluje kao laka utakmica, ali ona to nije

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.11.16. | 13:17

"Zdravstveno stanje je dobro", kaže Dejan Radonjić

LazićNaredni protivnik Crvene zvezde u ABA ligi je Karpoš Sokoli. Trener Zvezde Dejan Radonjić pohvalio je makedonskog predstavnika, za koga smatra da ima kvalitet da ostane u ABA ligi. Istakao je, kao i Branko Lazić, da je taj tim napravio dosta izmena i poboljšao kvalitet.
"Posle ovog izuzetno napornog i uspešnog ciklusa, očekuje nas duel protiv Karpoša, ekipe koja je bila u poziciji da ima više pobeda nego što ih zaista imaju. Napravili su dosta promena, počev od promene trenera, nakon čega je stigla i prva pobeda nad favorizovanom ekipom Budućnosti. Znamo da igramo protiv ekipe koja je kadra da napravi dovoljan broj pobeda  i ostvari osnovni cilj. Međutim, mi želimo još jednu pobedu i nove bodove. Zdravstveno stanje je dobro i spremni smo za ovu utakmicu", rekao je Radonjić, a preneo sajt kluba.

MOZZART KVOTE ZA OVAJ MEČ

Izabrane vesti

Branko Lazić očekuje pobedu, ali poziva na oprez u duelu protiv fenjeraša iz Skoplja.
"Imali smo jedan dan za odmor, i odmah smo započeli pripreme za Karpoš. Možda na papiru to deluje kao laka utakmica, ali ona to nije. Karpoš je pobedio Budućnost, prmenili su trenera, i evedientna je reakcija, moramo da budemo oprezni, maksimalno koncentrisani kako bi stigli do cilja, a to su bodovi u ovoj utakmici", dodao je bek crveno-belih.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Karpoš SokoliJadranska ligaFK Crvena zvezdaBranko Lazić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara